26 / 07 / 2024

sakarya su fabrikası

sakarya su fabrikası

Türkiye’nin içtiği suların büyük bir bölümünü üreten Sakarya’da, valilik talimatıyla oluşturan ekipler su fabrikalarına yönelik su alma noktalarına 3 ay süren denetim yaptı.Coş, bu şirketlerin elde ettikleri gelirlerin tahsili yoluna gidileceğini söyledi.

Sakarya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 2 aylık görev süresini değerlendirdi. Kentsel dönüşüm, ulaşım ve su indirimi başta olmak üzere çeşitli konularda açıklamalar yaptı.

Toyota açıkladı, Yeni Toyota C-HR'ın Türkiye üretimine başlandı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında Türkiye’de üretilen ve ilk Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) otomobil olan yeni nesil Toyota C-HR’ın üretimine başlandığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Parça problemleri nedeniyle o fabrikada üretim duruyor!

Toyota Türkiye'de üretim parça problemleri nedeniyle duracak. Toyota Türkiye'nin 5 binden fazla kişiyi istihdam eden Sakarya'daki fabrikasında üretime ara verilecek.

Sakarya'nın yeni laboratuvar inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının bilirkişi raporu tamamlandı: Tedbir yok!

Sakarya Hendek'te 3 Temmuz'da 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu bitti. Raporda, tüzüğe aykırı olarak depolama ve üretim yapıldığı, gereken önlemlerin alınmadığı belirtildi.

Türkiye'nin Otomobili için Honda fabrikasına ilgimiz oldu!

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, TOGG'un, Honda Türkiye'nin Şekerpınar fabrikasının global kararla kapanacak olması sebebiyle bu fabrikaya ilgileri olduğunu belirtti. Karakaş, "Orada geldiğimiz noktada Honda'nın stratejik öncelikleriyle ve fabrikayı kapatma tarihleriyle bizim süreçlerimiz içerisinde bir

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının ruhsatı iptal edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikasının ruhsatının iptal edileceğini belirtti.

Sakarya'daki patlamada çevredeki evler hasar gördü!

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlamada çevredeki evlerin birçoğu hasar gördü. Evleri hasar gören vatandaşlar, fabrikayı istemediklerini belirtti.

Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikası konut ruhsatıyla yapıldı iddiası!

Afet uzmanı Dr. Kubilay Kaptan 4 işçinin hayatını kaybettiği havai fişek fabrikasındaki patlamaya sebep olan ihmaller zincirine ilişkin, fabrikanın sıradan bir konut gibi inşa edildiğini vurguladı...

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

sakarya su fabrikası Haberi

sakarya su fabrikası

Sapanca Gölü’nde geçen yıl su düzeyinin son yılların alt miktarına inmesi, gölü besleyen kaynaklar üzerinde kurulu tesislerin de kaçak veya kira sözleşmesinin üzerinde su çektiği iddialarının artması üzerine Sakarya Valiliği kaynaklarla ilgili tespit yaptırdı. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ve Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli personellerden oluşturulan 4’er kişilik Kaçak Su Denetleme ekipleri yaklaşık 3 ay dağ bayır gezerek tespit yaptı.


Denetimlerde Sakarya İl Özel İdaresi tarafından ruhsatlandırılan veya kiralanan, halen üretim yapan 8’i doğal mineralli su, 10’u doğal kaynak su, 3’ü de hem doğal kaynak su ruhsatı hem de doğal mineralli su ruhsatı bulunan 21 su fabrikası ile Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından üretim izni verilen 3 su fabrikası olmak üzere 24 su fabrikası...