29 / 04 / 2024

Sakarya Taraklı projeleri

Sakarya Taraklı projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güney ucu Taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu, “Sağlam altyapı ve yeni sosyal alanları ile Taraklı ilçemiz yeni bir yüze kavuşuyor'' dedi.

Sakarya Taraklı, turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor!

Ses ve çevre kirliliğinden uzak, nostaljik evleri ve bozulmayan tarihi dokusuyla öne çıkan, 2013 yılı Avrupalı Seçkin Destinasyonu seçilen Taraklı'ya Kültür ve Turizm Bakanlığınca basın turu düzenlendi...

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya Taraklı projeleri Haberi

Sakarya Taraklı projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güney ucu Taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Muhtarlar


İlk olarak Taraklı Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, devam eden çalışmalar ile ilgili Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’dan bilgiler aldı. Görüşmede SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen ve muhtarlar da hazır bulundu.


Yeni altyapı


Tüm ilçelerde altyapı yatırımlarına dönük çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Taraklı’da da önemli çalışmaların başlangıcını yaptık.  Merkez ve Yenidoğan Mahallelerimize içmesuyu kaynağı sağladık ve 7 kilometrelik yeni bir içmesuyu hattı inşa ettik. İlçemizdeki 20 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarımız ise devam ediyor. Aynı zamanda kanalizasyon hattı ile entegre olacak atıksu arıtma tesisimizin de proje çalışmaları sürdürülüyor. Taraklımızın tüm mahallelerini ilgilendiren içmesuyu projemizin planlama...