02 / 05 / 2024

Sakarya tesis projeleri

Sakarya tesis projeleri

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya'da hakemler için modern tesis inşa edilecek!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Büyükşehir'den hakemlere yeni tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Sakarya tesis projeleri Haberi

Sakarya tesis projeleri

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkacaktır. İhale, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir Ek Hizmet Binası’ndaki ihale salonunda, saat 10.30’da gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dendi.


Spor Yatırımlarına Devam


Yeni Sakarya stadının hemen karşısında inşa edilen Atletizm Pisti’nin yanındaki bölgeye kazandırılacak olan yeni tesis; 350 metrekarelik alanda inşa edilecek. Tesiste kafeterya, idari odalar ve toplantı salonu hakemlerin ihtiyaçlarına tam karşılık verecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yeni tesisin spor başlığında hayata geçirilen yatırımlar arasında önemli bir yer edineceği...