18 / 06 / 2024

Sakarya Tozlu Camii

Sakarya Tozlu Camii

Tozlu Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan toplantısı, Tozlu Camii'nde gerçekleşti. Av. Erdoğan Sarıhanoğlu’nun yaptığı Olağan Heyet Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Pekerken’in faaliyet raporunu sunmasıyla başladı.

Sakarya Şeyh Edebali Camii çalışmaları ne durumda?

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 2012 yılında temeli atılan 10 bin kişi kapasiteli Şeyh Edebali Camii'nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Caminin, tamamlandığında şehrin en büyük ibadethanesi olacağı belirtildi.

Sakarya Şeyh Edebali Camii 2017'de açılacak!

Şeyh Edebali Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 2017 yılına kadar ibadete açılması planlanan camide kubbe yapım çalışmalarına sona yaklaşıldı

Sakarya Pamukova'daki camii inşaatında mezarlar bulundu!

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde cami inşaatının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar ortaya çıktı.

Sakarya Karaağaç Bulvarı’nda sona doğru!

Sakarya'da 600 metrelik güzergâhta İhsaniye Camii ve Bilge Hastanesi arasındaki 1. kısımda asfalt serim işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Sakarya Pamukova Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı!

Pamukova merkezde inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı. Yeni yapılan camide ilk namazı İl Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Sakarya Tozlu Camii'ne minare yapılacak!

Tozlu Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan toplantısı, Tozlu Camii'nde gerçekleşti. Av. Erdoğan Sarıhanoğlu’nun yaptığı Olağan Heyet Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Pekerken’in faaliyet raporunu sunmasıyla başladı.

Sakarya Şeyh Edebali Camii Projesi inşaatı neden durdu?

1 yıl önce mali sebepler yüzünden inşaatına ara verilen, şehrin en büyük camii projesi olan Şeyh Edebali Camii Projesi'nde, bu kez de iş güvenliği eksikliği nedeniyle çalışmalar durdu

Sakarya Kubbeli Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Sakarya Akyazı Yeni Camii semtinde 1954 yılında yapılan ve Kıble yönü yanlış olduğu için 61 yıldır yanlış kıbleye Namaz kılınan Kubbeli Yeni Cami temeli atıldı.

Sakarya Akyazı Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Sakarya Akyazı Yeni Camii semtinde 1954 yılında yapılan ve kıble yönü yanlış olduğu için 61 yıldır yanlış kıbleye namaz kılınan Kubbeli Yeni Cami temeli atıldı.

Sakarya'da şehir için ulaşımda önemli adım!

Sakarya'da şehir için ulaşımda önemli adım atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı' nda da çevre düzenleme çalışması başlattı.

Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi'nde çevre düzenleme işlemleri devam ediyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı ve çevre düzenlemelerinden bahsetti...

Sakarya'da secde eden insan görünümünde cami yapıldı!

Sakarya'da 1999'daki Marmara depreminde yıkılan Tozlu Cami'nin yerine secde eden insan görünümünde yapılan cami, farklı mimarisinin yanında aydınlatma, akustik ve iklimlendirme özellikleriyle de dikkati çekiyor...

Sakarya Tozlu Camii Haberi

Sakarya Tozlu Camii

MİNARE YAPILACAK

2015 bütçesinin okunarak devam edilen toplantıda, 2015 bütçesi 736 bin 448 milyon TL olarak onaylandı. Başkan Tarık Pekerken, “Camimizin minare yapımına en yakın zamanda başlanacak, ihtiyaç sahibi talebelerimizin de burslarına devam ediyoruz” dedi. 



Yeni...