30 / 04 / 2024

Sakarya Ulus caddesi yenileme

Sakarya Ulus caddesi yenileme

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Ulus Caddesi ile devam edecek.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Site yöneticisi herkesi havaya uçuracaktı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Ulus Caddesi'nde bulunan 40 daireden oluşan 4 bloklu Oran Sitesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Topladığı aidatlara rağmen doğal gaz faturasını ödemeyen eski yöneticinin uyguladığı yöntem şaşırttı...

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Ankara Ulus'taki pavyonlar kapatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus’taki pavyonlardan çok acayip şikayetler geliyor. Zaten orada kamulaştırma faaliyetleri devam ediyor. Özellikle bizim yeni bir projemiz var; Çankırı Caddesi’ni kamulaştıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak sağlayacak" dedi.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmalarının başlayacağını belirten bir açıklama yaptı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Sakarya Ulus caddesi yenileme Haberi

Sakarya Ulus caddesi yenileme


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki ana caddeler ve 16 ilçe grup yollarında ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Adapazarı Ulus Caddesi ile devam edecek. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Ünal Ozan, Dibektaş ve İnönü Caddelerindeki çalışmalarımızı tamamladık. Karaağaç Caddesinde de sona geldik. Şimdi de sıra Ulus Caddesine geldi. Bölgede tüm gereklilikleriyle birlikte hızlı bir dönüşüm öngörüyoruz” diye konuştu.


Kapsamlı Bir Yenileme

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehrin muhtelif bölgelerinde bulunan caddeleri yeni yüzlerine kavuşturmaya devam ediyoruz. Ulus Caddesi için de hazırlıklarımızı tamamladık. Cadde’nin Karaağaç Bulvarı girişi ve Ankara Caddesi girişi arasında kalan bölümünde kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştireceğiz. Şehrimize ve bölgede ikamet eden hemşerilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Bin Metrelik Dönüşüm

Oktar, “Öncelikle Ulus Caddesi’nin...