19 / 05 / 2024

sakarya uzun kapalı çarşı

sakarya uzun kapalı çarşı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda şehrin gündemi ve gelişimi konuşuldu..

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Türk Kızılayı Sakarya'da bina inşaatı ihale edecek!

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı; Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Sakarya Uzun Çarşı tarihi kimliğine kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun ÇarşI'daki dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı projesinde 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’la birlikte Tarihi Uzunçarşı’daki çalışmaları inceledi

Uzunçarşı Yenileme Projesi 2. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap çalışmaları için 25 Ocak Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

sakarya uzun kapalı çarşı Haberi

sakarya uzun kapalı çarşı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ile bir araya geldi. Orman Park'ta gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, Adapazarı Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Çokluk, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile oda üyeleri katıldı. Şehrin genel gündeminin konuşulduğu toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kapalı Çarşı ve Uzun Çarşı hakkında sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Toçoğlu, "Şehri sıfirdan kuruyorsanız her şeyi rahatlıkla yapmanız mümkündür. Ancak var olan bir şehri yenilemek ve yeniden inşa etmek daha zordur. Sakarya, hamdolsun büyük bir gelişim içerisinde. 

Şehrimizdeki gelişimi sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Kapalıçarşı ve Uzun çarşı şehrimizin en kıymetli yerlerindendir. O bölgeleri daha da kıymetlendirmek için çalışma yapmak istiyoruz. Biz her...