06 / 05 / 2024

sakarya vitra artema showroom açlış

sakarya vitra artema showroom açlış

Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur Sakarya'nın en geniş Vitra & Artema Showroom'unu hizmete açtı.

Sinop Boyabat YBO, VitrA ve Artema ile yenilendi!

Eczacıbaşı Hijyen Projesi kapsamında, Sinop Boyabat YBO yenilendi. Çalışma ile okulda derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema’nın ürünleriyle donatıldı.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Dempa Yapı Market dünya markaları ile çalışıyor!

Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran Dempa, Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, İzeltaş, Bosch gibi önemli firmalarla çalışıyor..

Vitra ve Artema'ya Avrupa Birliği'nden çifte ödül!

VitrA ve Artema markalarının bütünsel sürdürülebilirlik yönetimi sistemi Blue Life ile kazanılan ödül, 1 Aralık 2014 tarihinde Fransa’nın Lyon şehrinde düzenlenen törende, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan tarafından alındı.

Ant İnşaat'ın yeni showroomu açıldı!

Ant İnşaat A.Ş, bünyesinde barındırdığı Vitra, Artema, Franke, Villeroy & Boch, Hüppe, Monev ve ACO gibi markalara Miele ve Hacker Mutfak markalarını da ekleyerek hizmet vermeye devam edeceği showroom'un açılışını gerçekleştirdi.

VitrA ve Artema Rusya'da buluşuyor!

Mayısta Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, " Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz " dedi...

VitrA ve Artema Rusya'da buluşacak!

Mayıs ayında Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, "Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

VitrA ve Artema’ya Yeşil Binalar Zirvesi’nden Ödül!

VitrA ve de Artema markalarıyla hizmet veren Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ nde verilen “ Sürdürülebilirlik Teşvik Ödülleri ” kapsamında ödül kazandı...

VitrA ve Artema, Hazır Cevap'la alışveriş dönemini başladı!

VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu İntema mağazalarında, ürünlerle ilgili bilgilere hızlı ve kolay ulaşılmasına imkan veren “Hazır Cevap” sistemi hizmete sunuldu

VitrA ve Artema, akıllı alışveriş dönemini başlatıyor!

VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu İntema mağazalarında, ürünlerle ilgili bilgilere hızlı ve kolay ulaşılmasına imkan veren “Hazır Cevap” sistemi hizmete sunuldu...

sakarya vitra artema showroom açlış Haberi

sakarya vitra artema showroom açlış

Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur; çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlediği muhteşem açılış töreni Sakarya ilinin en geniş Vitra Showroom'unu hizmete soktu.


2012 yılında imzalanan münhasır yetkili satıcı sözleşmesi ile yaklaşık 12 yıldır Sakarya'da yetkili satıcısı bulunmayan Eczacıbaşı Grup Şirketi İntema'dan Vitra & Artema markalarının Yetkili Satıcılık vasfını üstlenen Albuyur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Albuyur; Adapazarı Papuççular Mahallesi. Pabuççular Caddesi (Kavaklar Camii yanında) çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiği muhteşem açılış töreni Sakarya ilinin en geniş Vitra Showrrom'unu hizmete soktu.


Açılış ve duygu yüklü plaket


Açılış kurdelesini, her zaman ve her konuda yanında olup, destekçisi olan; Murat Terlemez, Eczacıbaşı İntema Türkiye Satış Direktörü Eser Ersoy, Eczacıbaşı, Binali Öner (Eniştesi),...