06 / 05 / 2024

sakarya yazlık satılık arsa

sakarya yazlık satılık arsa

Sakarya Yazlık Bölgesi'nde Emlak ve Gayrimenkul satışı yapan esnaflar, Yazlık Mahallesi'nde yapılan altyapı ve diğer yatırımlar sayesinde bölgenin her geçen gün değerinin arttığının altını çizdi...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Sakarya Belediyesi'nden satılık 28 iş yeri!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 28 iş yerini satıyor...

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

İzmir’de milyonluk arsalar satılıyor!

Ege sahil kesimlerinde milyonluk yazlıklar satılıyor. İZEKO Başkanı Güleroğlu, ilandaki yazlık artışını yaşanan ekonomik darboğazdan çıkış yolu olduğunu ifade etti.

Yazlık konut satış fiyatında Çeşme başı çekiyor!

Endeksa verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatının en yüksek olduğu bölgenin Çeşme olduğu görülüyor. Çeşme’de ortalama konut satış fiyatı 938 bin 730 TL dolaylarında seyrediyor..

sakarya yazlık satılık arsa Haberi

sakarya yazlık satılık arsa

YÜZDE 50 ARTIŞ 

Emlakçılar, Yazlık'ta yapılan yatırımlar sayesinde, emlak ve arsa fiyatlarının 5 sene öncesine nazaran yüzde 150 oranında artış gösterdiğini belirterek, "Doğu Mannara Bölgesi'nin en büyük kapalı spor salonunun bölgede olması, ulaşım noktasında merkezi noktada bulunması, doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmış olması, restore edilerek tekrar kullanıma kazandırılan tesisleri ve en son Serpan Belediyesi'nin yaptığı asfaltlama çalışmaları sonrası Yazlık Bölgesi artık tercih edilir hale gelmiştir" dediler. 


ÖRNEK MAHALLE 

Bölgenin ulaşım ve altyapı işlemlerini halletmek için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Serpan Belediyesi, yaptığı asfalt çalışması ile Yazlık'ın çehresini değiştiriyor.Başkan Yusuf Alemdar da, Yazlık Mahallesi'nde tüm kurumların uyum içerisinde hareket ederek çalıştıklarını söyledi.Alemdar, "Yazlık Mahallemiz, yapılan yatırımlar ile örnek bir mahalle olacak"...