24 / 05 / 2024

sakarya yeni 4 kilometrelik bulvar

sakarya yeni 4 kilometrelik bulvar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sözünü verdiği bir proje daha hayat buluyor, şehir yeni bulvarına kavuşuyor. Başkan Toçoğlu, "Çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız” dedi...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye depreme hazır değil!

Sakarya Yeni Haber’in köşe yazarı Sezai Matur, bugünkü yazısında Manisa ve Ankara’da yaşanan depremlerin ardından Türkiye’deki depremlerden bahsetti.

Sakarya’daki 4 bin bina kentsel dönüşüm bekliyor!

Manisa depreminin Sakarya’da da hissedilmesinin ardından Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak:“Vatandaşların çok katlı, deprem yorgunu binaları terk etmesi lazım.” dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Pendik Kurtköy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik'e bağlı Kurtköy Mahallesi, 3977 ada, Eski: 2 parsel, (Yeni: 4, 5 ve 6 parseller ile kadastral boşluk alanına) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Kanalboyu Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 215 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ'den Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'ne 814 dükkan!

TOKİ, Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'nde 324 adet tip-1 ve 190 adet tip-2 olmak üzere toplam 814 dükkan inşa edecek.

sakarya yeni 4 kilometrelik bulvar Haberi

sakarya yeni 4 kilometrelik bulvar


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sözünü verdiği bir proje daha hayat buluyor, şehir yeni bulvarına kavuşuyor. Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrimizin merkezine 4 kilometrelik yeni bir bulvar kazandırıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin merkezine yeni bir bulvar kazandırıyor. Küpçüler, Tepekum, Yağcılar ve Tuzla Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni arterin şehre hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrimizin merkezine 4 kilometrelik bir bulvar kazandırıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız Kavşakları, yaya ve bisiklet yolları ve peyzajıyla bölgeye önemli bir cazibe katacak projemizin Sakarya’ya hayırlı...