08 / 05 / 2024

sakarya yeni otopark projeleri

sakarya yeni otopark projeleri

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacak olan otoparkta çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Otopark yönetmeliğinde bir değişiklik daha! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni Otopark Yönetmeliği bugünkü 31868 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Mart 2021'de değiştirilerek yürürlüğe alınan yeni Otopark Yönetmeliği inşaat sektörünü doğrudan etkiledi. Peki Otopark Yönetmeliği konut sektörünü nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri anlattı...

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Binadaki bahçe alanları otopark yapılabilir mi?

Yeni Otopark Yönetmeliği Türkiye’nin otopark problemini çözüme kavuşturacak mı? Yeni yönetmelikle binalardaki otoparklar nasıl düzenlendi? Bahçeler otopark olarak kullanılabilecek mi? Şehircilik ve İmar Danışmanı ve aynı zamanda şehir plancı olan Erhan Demirdizen, yönetmeliği anlattı...

Yeni Otopark Yönetmeliği yürürlüğe girdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan "Otopark Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yürürlüğe girdi...

Otopark Yönetmeliği 2021!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı Otopark Yönetmeliği resmen değişti. İşte yeni Otopark Yönetmeliği 2021...

Otopark Yönetmeliği için geri sayım başladı! 

Kalabalık şehirlerin otopark sorununu çözmek için hayata geçirilen  Yeni Otopark Yönetmeliği 31 Mart 2021 tarihinde yürürlüğe giriyor. Yeşil Bina danışmanlığının öncü firmalarından Altensis'in Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, yeni yönetmelik hakkında değerlendirmede bulundu. 

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Yeni binaların yapımında tüm sorunlar çözülüyor!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri firmasının sahibi kentsel dönüşüm uzmanı Tolga Şahlıoğlu, 30 Haziran 2020 tarihine ertelenen yeni otopark yönetmeliğinin bir kez daha ertelenerek 31 aralık 2020 tarihinde yürürlüğe girmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye depreme hazır değil!

Sakarya Yeni Haber’in köşe yazarı Sezai Matur, bugünkü yazısında Manisa ve Ankara’da yaşanan depremlerin ardından Türkiye’deki depremlerden bahsetti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

İnşaat sektöründe Otopark Yönetmeliği endişesi!

İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, 30 Haziran 2019'da yürürlüğe girmesi beklenen yeni otopark yönetmeliğinin inşaat sektörünü zora sokacağını ileri sürdü.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

sakarya yeni otopark projeleri Haberi

sakarya yeni otopark projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacağı açıklanan otoparkta çalışmalar devam ediyor. AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün ve Prof. Dr. Mustafa İsen’le birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, kısa süre içerisinde hastanenin otopark sorunun çözüleceğini belirtti.


Otoparkta çalışmalara devam

Başkan Zeki Toçoğlu konuyla ilgili olarak, “Kısa süre önce Eğitim ve Araştırma Hastanemize gelerek otopark sorununu yerinde incelemiştik. Hamdolsun otopark için çalışmalarımız devam ediyor. Alanı asfaltı hazır hale getirdik. Şu anda gerekli güçlendirme çalışmaları yapılıyor. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt işlemini de tamamlayacağız. İnşallah bölgedeki çalışmalar tamamlandığında otopark hizmet sunmaya başlayacak. Hayırlı olsun” dedi.


Acil giriş-çıkışlarına kolaylık

Acil giriş-çıkışlarında da gerekli düzenlemeler yapıldığını belirten...