21 / 05 / 2024

sakarya yenikent ormanı macera parkı ne zaman açılacak

sakarya yenikent ormanı macera parkı ne zaman açılacak

Sosyal belediyecilik alanında önemli projeleri hayata geçiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Yenikent Şehir Ormanı’ nda yapımına başladığı Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’ nda çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Sakarya'da 26 tesisin temel atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya programı kapsamında inşa edilecek 26 tesisin temel atma törenine katılacak. Eroğlu'nun, 80 milyon lira tutarındaki 21 yatırım müjdesi vermesi bekleniyor.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

Sakarya Yenikent'in yıldızı parlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yıl hediyesi olarak duyurduğu Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını sosyal medya hesabından duyurarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Yenikent’in beklenen projesinde imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi ile terfi merkezlerindeki koku sorununu çözecek projenin sözleşmesini imzaladı.

Sakarya Sapanca ve Yenikent üniversiteye kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meslek Yüksek Okulu’nu Yenikent bölgesine taşıyacak olan projede devam eden çalışmaları inceledi.

sakarya yenikent ormanı macera parkı ne zaman açılacak Haberi

sakarya yenikent ormanı macera parkı ne zaman açılacak


Sosyal belediyecilik alanında önemli projeleri hayata geçiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Yenikent Şehir Ormanı’nda yapımına başladığı Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sosyal hizmet alanında öncü projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Marmara Bölgesi’nde bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Yenikent Şehir Ormanı’nda “Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı” inşa ediyor. 12 - 18 yaş grubundaki çocukların güven duvarı, tırmanma kulesi, ağaç yolu, çoklu yürüme parkuru, dev merpen ve ağaç basamak gibi ekipmanlar ile kendilerine olan güvenlerini ve sosyal ilişkilerindeki motivasyonlarını arttırıcı eğitimler almalarına olanak sağlayacak merkezde ayrıca inşa edilecek kapalı eğitim alanında ise çeşitli kurslar verilecek.


Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda devam eden çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirebilecekleri;...