27 / 04 / 2024

Sakarya yol

Sakarya yol

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Sakarya'ya 950 metrelik giriş kapısı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı (YOLBAK) Haydar Akbulut, SASKİ Hızırilyas tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya Mithatpaşa'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi.

Sakarya Karasu'da bu mahalleler yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Sakarya Kocaali'deki 5 caddeye yeni yüz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya'da TEM otoyolunda yol çalışmaları sürüyor!

Sakarya'da, TEM otoyolunun Hendek-Akyazı arasındaki bölümü onarım çalışmaları nedeniyle 20 Kasım'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Sakarya Kaynarca'nın 9 mahallesine asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Sakarya Kaynarca yeni yüzüne kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’nın Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet ve Küçükkışla mahallelerini sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bölge halkına ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya yol Haberi

Sakarya yol


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.


TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Görüşmede yeni yılın hayırlara vesile olmasını dileyen Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur, muhtarların taleplerine dönük destekleri için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

TOÇOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Samur, “Biz muhtarlar en büyük desteği belediyelerimizden görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu her zaman taleplerimizi değerlendiriyor, gerekli talimatları kurmaylarına veriyor. Bu bizim de mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma şevkimizi arttırıyor. Daha güzel işler yapmak istiyoruz. Bizlere vermiş oldukları destekler için Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu

MUHTARLARIMIZLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlar ile çözüm odaklı çalıştıkları vurgusunu yineleyen...