04 / 05 / 2024

Sakaryada durdurulan inşaat

Sakaryada durdurulan inşaat

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Sakarya'da iş güvenliği kapsamında 5 ilde yapılan denetimlerde 2 bin inşaattan 1600'ünün iş güvenliğine yeterince uyulmadığı gerekçesiyle durdurulduğunu açıkladı.

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Moskova'da durdurulan 181 inşaat yarın yeniden başlayacak!

Moskova'da koronavirüs sebebiyle faaliyetlerine ara verilen inşaatların bir bölümü, yarın yeniden başlıyor. 181 inşaat projesinin faaliyetlerine başlayacağı açıklandı...

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Antalya'da inşaatı 6 yıl önce durdurulan bina yıkım bekliyor!

Antalya'da 6 yıl önce inşaat çalışmaları durdurulan denize sıfır kaçak inşaat yıkılmayı bekliyor.

Cihangir'deki Roma Parkı'na inşaat izni çıktı!

Cihangirlerin, yeşil alan kalması için mücadele verdiği alana inşaat izni çıktı. Cihangir'deki Roma Park'ta, 25 Ekim'de başlayan ve arkeolojik kalıntılar bulunmasıyla durdurulan sosyal tesis inşaatına yeniden başlandı.

Limak, inşaatı durdurulan Çetin Barajı'na talip oldu!

Limak Enerji, Norveçli Statkraft'ın 2011'de yapımına başlayıp geçen sene sonunda inşaatını durdurduğu Çetin Barajı'na talip oldu.

Sakaryada durdurulan inşaat Haberi

Sakaryada durdurulan inşaat

Bakan Faruk Çelik denetim yapılan illerin isimlerini ise açıklamadı. Türkiye'deki işsizlik sorununu da değinen Çelik, 2014 yılında ülkede 400 bin işsizin istihdam edildiğini ve bunların yarısının kadın olduğunu ileri...