29 / 04 / 2024

sakaryadaki İmam Hatip Ortaokulları

sakaryadaki İmam Hatip Ortaokulları

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezdi. Tüm detayların düşünülerek son teknolojiye uygun olarak inşa edilen okulda; Bilgisayar, Kimya, Fizik, Biyoloji ve İngilizce laboratuvarları bulunacak.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Garanti BBVA, kadınları yakından ilgilendiren bir programı başlattığını duyurdu. Henüz bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları hedefleyen banka, onların aktif bir şekilde ekonomiye katılımını desteklemek amacıyla ‘Hesabını bilen Kadınlar’ programını başlattı.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Kalıcı konutlarla ilgili çalışmamızı başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kalıcı konutlarımızla ilgili çalışmalarımızı başlattık" konutlarla ilgili çalışmamızı başlattık" dedi.

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Katal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevi Metal Mamülleri İnşaat Hafriyat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dursun tarafından kuruldu.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile güvenli yapılara kavuşmamız hızlanacak!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’yla ülke olarak güvenli ve sağlıklı yapılara kavuşmamız hızlanacak" dedi...

sakaryadaki İmam Hatip Ortaokulları Haberi

sakaryadaki İmam Hatip Ortaokulları


Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Akçan, belediye tarafından Orta Mahalle'de yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezdi. 

Adapazarı Belediyesi tarafından Orta Mahalle'de toplam 8 bin 250 metrekare alanda yaptırılan okul inşaatı yüzde 50 seviyesine geldi. Tüm detayların düşünülerek son teknolojiye uygun olarak inşa edilen okulda; Bilgisayar, Kimya, Fizik, Biyoloji ve İngilizce laboratuvarları bulunacak. 

Açık ve kapalı spor salonu olmak üzere iki adet spor salonunun yapılacağı okul-, da, çatı katında yemekhane ve konferans salonu bulunuyor. Depreme dayanıklı olarak yaptırılan okulda inşaatının zemin katında şartnameye uygun deprem sığmak odası da bulunacak. 

Depremden sonra yapıları prefabrik okullann kaldırılıp yerine kalıcı okulların yapılmasına belediye olarak katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, okul inşaatının önümüzdeki eğitim ve öğretim...