28 / 04 / 2024

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Garanti BBVA, kadınları yakından ilgilendiren bir programı başlattığını duyurdu. Henüz bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları hedefleyen banka, onların aktif bir şekilde ekonomiye katılımını desteklemek amacıyla ‘Hesabını bilen Kadınlar’ programını başlattı.



Garanti BBVA, büyüme stratejisi kapsamında bankacılık hizmetlerinden henüz yararlanmamış veya tanışmamış kadınlara yönelik yeni bir programa başladığını açıkladı. ‘Hesabını Bilen Kadınlar’ adlı program ile banka, bugüne kadar bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları desteklemeyi, onların potansiyellerini keşfetmesi ve ekonomik hayata aktif bir şekilde katılmalarını desteklemeyi hedefliyor.

Garanti BBVA tarafından hayata geçirilen ‘Hesabını Bilen Kadınlar’ programı ile kadınların temel finansal konularda eğitim almasının yanı sıra kendi ekonomilerini yönetmelerine katkı sağlanmasının amaçlandığı kaydedildi. Banka’nın, program ile ilgili eğitimleri; Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ile iş birliği ile gerçekleştireceği bildirildi.

Banka’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, eğitimlerin ilk bölümünün bu ay FODER ile hizmete geçecek olan derneğin Finkurs adlı Finansal Okuryazarlık Çevrimiçi Eğitim Platformu (www.finkurs.org) üzerinden ücretsiz olarak sunulacağı bildirildi. Eğitim programları kapsamında ilgi duyan bütün katılımcılara, geleceğe dönük finansal hedefler ve finansal sağlığını korumaya yönelik neler yapılması gerektiği konusunda günlük yaşamdan örnekler içeren anlaşılır bilgilerin paylaşılacağı belirtildi.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön