03 / 05 / 2024

Sakaryalı müteahhitlerden kentsel dönüşüm çağrısı

Sakaryalı müteahhitlerden kentsel dönüşüm çağrısı

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin yeni yönetimi ilk basın toplantısında hasarlı binaların dönüşümü için ise vatandaşlara seslendi. Müteahhitler, "Sakarya'da hasarlı binaların dönüştürülmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD)  Başkanı Şeref Demir, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Demir, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi emsal karar!

Kentsel dönüşüm kapsamında müteahhitlerin yaptıkları satışlarda yatırılan tapu devir harçlarının ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçlarının iadesini isteyebiliyor. İşte kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi için verilen emsal karar...

Kentsel dönüşüm tapu harcı geri alma 2021!

Kentsel dönüşüm kapsamında müteahhitlerin yaptıkları satışlarda yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları iade ediliyor. İşte kentsel dönüşüm tapu harcı geri alma 2021 işlemleri...

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi 2021!

Kentsel dönüşüm kapsamında müteahhitlerin yaptıkları satışlarda yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları geri alınabiliyor. İşte kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi 2021 aşamaları...

Müteahhitlerden vergi adı altında haraç toplandı!

Diyarbakır merkezli 5 şehirde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden bazılarının bölgedeki belediyelerin ihalelerine giren müteahhitlerden vergi adı altında para topladıkları tespit edildi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Sakaryalı müteahhitlerden kentsel dönüşüm çağrısı Haberi

Sakaryalı müteahhitlerden kentsel dönüşüm çağrısı

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin yeni yönetimi düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile buluştu. Toplantıya Başkan Murat Bayrak ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Murat Kotan, Cengiz Bayar, Burhan Kabukçu, Haldun Bilek, Ali Çelik, Halil Akyüz, Yavuz Kaya, Sabri Atak, Ahmet Zahit Elmas, Hakan Arslan, Süleyman Baş ve Murat Alemdar katıldı. 


AMACIMIZ DAHA İYİ OLMAK 

Toplantının açılışında konuşan Başkan Bayrak, "Gücümüz birlikteliğimiz olacaktır sloganı ile yola çıkan, taşın altına elim koyan yatırımcılarız. Bu ilk buluşmayı düzenleme amacımız birlik beraberliği arttırmak, bas m ile kaynaşma ve tanışmaktır. Amacımız Sakarya Müteahhitler Birliğini daha iyi bir yere taşımaktır. Marmara Sakarya Müteahhitler Federasyonunu kuruluşunu tamamlayıp Türkiye'de üç tane olan federasyonu 4'e çıkartıcaz. Bunu kurduğumuzda Ankara da bu konuda daha çok söz sahibi olacağız" dedi. 


KAÇAK MÜTEAHHİTLER

Kendisini müteahhit olarak tanıtan ve...