18 / 05 / 2024

sakine ulucan

sakine ulucan

Remak Makine İnşaat Tesisat Ticaret ve Sanayi A.Ş. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Ulucan'ın annesi Sakine Ulucan vefat etti. Remak Makine İnşaat Tesisat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınlattı...

Amorium Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Amorium Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Güleç tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi Esenyurt'ta 35 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ulucan ve Mustafa Ulucan ortaklığında açıldı.

Seb İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Sakine Bülbül tarafından kuruldu.

Vs Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vs Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sakine Nalan Simer tarafından kuruldu.

Ulucan Emlak İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulucan Emlak İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Resul Can Ulu tarafından kuruldu.

Sakine Hanım Köşkü Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sakine Hanım Köşkü Otelcilik Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Safarov tarafından kuruldu.

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

The Altays Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat E Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Altay Doğan tarafından açıldı.

Arabulucukla kira anlaşmazlıkları çözülebilir!

Ara bulucu avukat Sakine Aktepe, kirasını ödeyemeyen vatandaş kira sözleşmelerinde uyarlama talep ettiğini ,bu gibi durumlarda ara buluculara başvurulabileceğini belirtti...

Tigris Dizayn Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tigris Dizayn Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sakine Dicle Uzunyayla tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Queen Rönesans Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Queen Rönesans Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bilal Ulucan, Fares Alfares, Mohammed Tahan ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sakine Öz kimdir?

Mimar Sakine Öz, CHP Manisa Milletvekili Adayı oldu. Peki, Sakine Öz kimdir? Sakine Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Sakine Öz...

Mek Proje Mühendislik İnşaat Tesisat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mek Proje Mühendislik İnşaat Tesisat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sakine Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

sakine ulucan Haberi

sakine ulucan
Remak Makine İnşaat Tesisat Ticaret ve Sanayi A.Ş. şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Ulucan'ın annesi Sakine Ulucan vefat etti. Remak Makine İnşaat Tesisat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı...