27 / 04 / 2024

şakir yavuz

şakir yavuz

Gurbetçi işadamı Dr. Şakir Yavuz, Erzurum'un Pasinler ilçesine yabancı hastaların faydalanması için kaplıca yaptırıyor. Sağlık turizmi ile Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamak isteyen Yavuz, 25 milyon Euro'ya mal olacak tesiste 800 Erzurumlu genci istihd

Araban Yavuz Sultan Selim Cami'si restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Köklüce Mahallesi'ndeki caminin Yavuz Sultan Selim döneminde yaptırıldığını ve bakımsızlıktan çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Camide restorasyon çalışması başlatıldı.

Araban Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

Araban ilçesindeki Yavuz Sultan Selim Camisi'nde restorasyon çalışması başlatıldı.Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, restorasyonun önümüzdeki yıl ramazana kadar tamamlanmasının öngörüldüğünü aktardı.

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ilk defa denizden görüntülendi!

Bitme aşamasına gelen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.Denizden ilk defa görüntülenen köprüdeki "kedi yolu" da çift taraflı ilerliyor.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler konut fiyatlarını arttırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Suriyeliler nedeniyle evlere ilginin aşırı derecede artmasını fırsat bilen yeni tür rantçılar türediğini belirtti.

Yavuz Işık: Türkiye'deki 20 milyon konut depreme dayanıksız!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz ışık, 17 Ağustos depreminden bu yana geçen 16 senede riskli alan ve binaların tam olarak elden geçirilemedigini vurguladı.

Yavuz Işık: Sağlam yapı hayat kurtarır!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık "Nerede ne zaman kaç büyüklüğünde deprem olacağını bilemeyiz, umudumuzu kaybetmek yerine önlemlerimizi alabilir, dayanıklı ve sağlam yapılar üretebiliriz" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk tabela konuldu!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son durum ne?

İstanbul'un üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Araçların geçiş yapacağı 59 çelik tabliyeden 22'si yerleştirildi.

Yavuz Işık: İnşaat sektöründe tehlike yok!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Yakın süreçte sektörümüzü etkileyecek bir tehlike görünmemesine karşın,yatırım fırsatlarını daha iyi değerlendirdiğimiz,sektör bileşenleriyle birlikteliğimizi artırdığımız bir dönem geçirmemiz gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 29 Ekim 2015'te açılacak!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde inşaatın yüzde 70’i bitti. Projenin 29 Ekim 2015'te açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Köprünün her iki yakasında bulunan kuleler 304,5 metreye ulaştı.

şakir yavuz Haberi

şakir yavuz

Gurbetçi işadamı Dr. Şakir Yavuz, Erzurum'un Pasinler ilçesine yabancı hastaların faydalanması için kaplıca yaptırıyor. Sağlık turizmi ile Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamak isteyen Yavuz, 25 milyon Euro'ya mal olacak tesiste 800 Erzurumlu genci istihdam edeceklerini söyledi. Romatizma, sinir ve kas yorgunluğu, sinirsel hastalıklar, eklem ve kireçlenme, nefrit ve kadın hastalıklarına iyi gelen Pasinler'in şifalı suları, Almanya merkezli Optima Group'un yatırımıyla değerlenecek. Perfect Timing Holding'e bağlı Optima Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şakir Yavuz, yerli ve yabancı hastaların Pasinler'deki şifalı sulardan faydalanmaları için 25 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını söyledi. Yavuz, daha önce başka bir il üzerinde durduklarını ancak Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun istekli ve kararlı olması nedeniyle projeyi Pasinler'e çevirdiğini belirtti.

İlk etapta 400 yataklı hizmet verecek olan merkezde 800 personel...