03 / 05 / 2024

Sakız Adası nerede

Sakız Adası nerede

Ege kıyılarına yakın Yunan adalarında tatil yapmayı tercih eden Türk turist sayısı hızla artıyor. Geçen yıl Çeşme Limanı'ndan 60 bin Türk'ün girdiği Sakız Adası, bu yıl 100 bine ulaşmayı hedefliyor.

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Alışveriş mağduriyetlerinin çözümü artık e-Devlet’te! Sakız bile alsanız başvurun! İşte adım adım yol haritası

Online alışverişin elimiz ayağımız olduğu bugünlerde ayıplı mal ya da yanlış ürün için tüketiciler e – Devlet üzerinden 10 dakikalık bir işlem ile şikayette bulunabiliyor. Sakın, “Kim uğraşacak?” demeyin! İşte detaylar…

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Yıldız Tilbe Kuşadası'nda çiftlik kurdu!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe pandemi döneminde Kuşadası'nda çiftlik kurdu. 

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Kızılbük Devremülk nerede?

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2023'te başlayacak...

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H. Hüsamettin Koçak, Ali Gedik ve Müslüm Gedik tarafından kuruldu.

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!

İzmir Çeşme'de Ayasaranda Koyu'nda yer alan Quattordici projesi villa ve rezidanslardan oluşuyor. Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Sakız Adası manzaralı dairelerde fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor.

Dursun Özbek: Galatasaray Adası'na köşk yapacağız!

Sarı-kırmızılı takımın eski başkanı ve yeni adaylarından Dursun Özbek, seçildiği takdirde Galatasaray Adası'na bir köşk yapacağını söyledi. 

Çeşme The Nowness Luxury Hotel açıldı!

Ayasaranda Koyu’nda, Sakız AdasTnın karşısında hizmete giren The Nowness Luxury Hotel, eşsiz manzarasıyla misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor. Aytin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Heval Aytin, tüm odaları deniz manzaralı olacak şekilde tasarladıklarını belirtiyor...

Sakız Adası nerede Haberi

Sakız Adası nerede

Türkiye kıyılarına yakın konumdaki Yunan Adaları, son yıllarda Türk turist sayısındaki hızlı artışla turizmde altın yıllarını yaşıyor. Türk turist sayısını her yıl ikiye katlayarak artıran Sakız Adası'nda, Ramazan Bayramı'nda tüm oteller dolunca Türk turistler ev ve apart kiralamaya başladı.


Bu sezon hizmete alınan hızlı feribotla Çeşme Limanı'ndan 15 dakikada ulaşmanın mümkün olduğu Sakız Adası, bir kaç yıl öncesine kadar turizmden çok denizcilik ve sakız üretimiyle tanınıyordu. Geçmişte diğer Yunan adalarına göre turizmden daha az pay alan Sakız Adası, son bir kaç yılda Türkler'in en önemli tatil merkezleri arasına girerek iddialı bir turizm adası hüviyetine büründü. Bu yıl da Türk turist sayısını ikiye katlayan Ada'yı yaklaşık 100 bin Türk'ün ziyaret etmesi bekleniyor.


AA muhabirine açıklama yapan Sakız Adası Otelciler ve Pansiyoncular Birliği...