19 / 05 / 2024

saksafon musluk

saksafon musluk

İster kapalı yerlerde ister açık havadar yerlerde vakit geçirmekten hoşlanın, hiç farketmez. Tasarımcıların hem iç hem dış mekanlarda kullanabilecek nitelikte hayata geçirdikleri ürünler doğallıklarıyla göz dolduruyor

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Damlayan musluk tamiri nasıl yapılır? Musluk bataryası tamir edilir mi? 

Muslukta oluşan sızıntı ve tutukluk gibi problemler evde kolayca çözülebilen yaygın musluk arızalarıdır. Eğer musluğunuz kapalıyken sürekli su damlatıyorsa aşağıdaki pratik yöntemlerle bu sorunları kendi başınıza çözebilirsiniz. Peki musluk sorunları evde nasıl çözülür ve hangi yöntemler gerekir?

BİM’de Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü!

BİM’de bugün hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 16 Haziran’da Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü. İşte 16 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Philips 5000 Series DST5020/30 buharlı ütü kaç TL? 13 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Philips 5000 series buharlı ütü, 2400 Watt gücü, çizilmelere karşı dayanıklı rahat kayan tabanı, damlama önleyici sistemi ve ergonomik tutma sapıyla konforlu bir ütüleme deneyimi yaşatır. Peki, Philips buharlı ütü kireci nasıl temizler, musluk suyu konur mu? İşte cevabı...

İhtiyaç Kredisinde yeni dönem! Faiz arttı, musluk kapandı!

Tüketicilerden ihtiyaç kredisi taleplerinden sonra krediyi, döviz, altın, kripto varlık alımında kullanmayacaklarına dair belgelerinin yanı sıra artık ‘nereye harcayacağı’nın detaylı açıklamasını da bakaya bildirme zorunluluğu geldi.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne 'su' ayarı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde gerçekleştirilecek olan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlandırılacak.  

Bolu'da inşaat halindeki caminin muslukları çalındı!

Bolu'da hayırseverler tarafından yaptırılan caminin abdesthanesineki 30 musluk çalındı, yaklaşık 5 bin liralık maddi hasar meydana geldi.

Erden Timur: NEF New York projesinde lansmana yaklaşıyoruz!

Erden Timur, "Magellan neden bize teklif getiriyor? Sebebi biz 5 yıldır, Bentley’in tasarımcısına kapıkolu, Sony’nin tasarımcısına musluk yaptırıyoruz. Lansmana yaklaştığımız New York projesinde de yıldız tasarımcılarla anlaştık" dedi.

2001 yılında İSKİ, Alman Çeşmesi'nin suyunu kesmiş!

2001 yılında İSKİ, Alman İmparatoru II. Wilhem'in ziyaretinin anısı olarak inşa edilen Sultanahmet'teki Alman Çeşmesi'nin suyunu kesmiş. Kaderine de terk edilen çeşmenin musluk başları da çalınmış.

Ankara Mamak'ta gecekondu izleri siliniyor!

Gülseren- Anayurt, Yatık Musluk- Altınevler ve Altıağaç- Karaağaç- Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Turan'a, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Mamak'ta gecekondu izleri siliniyor!

Gülseren- Anayurt, Yatık Musluk- Altınevler ve Altıağaç- Karaağaç- Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Turan'a, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Mehmet Ergün Turan, Mamak’taki kentsel dönüşüm projelerini gezdi!

Gülseren-Anayurt, Yatık Musluk-Altınevler ve Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Turan’a, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi...

saksafon musluk Haberi

saksafon musluk


Dışarıda salon keyfi


Los Angeles'ta görücüye çıkan outdoor lounge, hava şartlarına meydan okuyor. Mars Lab tarafından satışa sunulan GPod isimli ürün ortam ne olursa olsun konforlu bir ortam yaratıyor.


Ahşap küvette keyif


Kashani firması tarafından satışa sunulan ahşap formlu küvet ve oturma ünitesi, CNC tekniği kullanılarak tasarlandı. Ahşaptan vazgeçmeyenler için üretildi.


Şarap şişesinin ışıltısı


Tasarımcı John Meng'in geri dönüşümlü şarap şişelerini kullanarak oluşturduğu masa lambası hem ofis hem de ev için kullanılabilir.


Salıncak esintisi


Sallanan koltuk meraklıları için tasarımcılar tamamlayıcı parçalar da ekledi. Sadece siz değil misafirleriniz de aynı konforu yaşayabilir.


Metal ve cam mekana yansıdı


LAMP 83’ün yeni koleksiyonu “Lamp 83 Evim” her zevke hitap edecek şekilde oluşturuldu. Klasik ya da modern tarzda dekoratif aydınlatma alternatiflerinin bir arada bulunduğu koleksiyonda cam, kristal, metal, krom gibi malzemeler, el...