29 / 04 / 2024

Evleriniz için biribirinden güzel farklı tasarım ürünleri!

 Evleriniz için biribirinden güzel farklı tasarım ürünleri!

İster kapalı yerlerde ister açık havadar yerlerde vakit geçirmekten hoşlanın, hiç farketmez. Tasarımcıların hem iç hem dış mekanlarda kullanabilecek nitelikte hayata geçirdikleri ürünler doğallıklarıyla göz dolduruyor




Dışarıda salon keyfi


Los Angeles'ta görücüye çıkan outdoor lounge, hava şartlarına meydan okuyor. Mars Lab tarafından satışa sunulan GPod isimli ürün ortam ne olursa olsun konforlu bir ortam yaratıyor.


Ahşap küvette keyif


Kashani firması tarafından satışa sunulan ahşap formlu küvet ve oturma ünitesi, CNC tekniği kullanılarak tasarlandı. Ahşaptan vazgeçmeyenler için üretildi.


Şarap şişesinin ışıltısı


Tasarımcı John Meng'in geri dönüşümlü şarap şişelerini kullanarak oluşturduğu masa lambası hem ofis hem de ev için kullanılabilir.


Salıncak esintisi


Sallanan koltuk meraklıları için tasarımcılar tamamlayıcı parçalar da ekledi. Sadece siz değil misafirleriniz de aynı konforu yaşayabilir.


Metal ve cam mekana yansıdı


LAMP 83’ün yeni koleksiyonu “Lamp 83 Evim” her zevke hitap edecek şekilde oluşturuldu. Klasik ya da modern tarzda dekoratif aydınlatma alternatiflerinin bir arada bulunduğu koleksiyonda cam, kristal, metal, krom gibi malzemeler, el işçiliği ve tasarım ile buluşuyor. Metalize görünümlü yarı şeffaf camların tasarıma farklılık kattığı Riflessi, ışık ile camın birlikteliğini yansıtıyor. Ürün yandığında verdiği çarpıcı ışık efekti ile dikkat çekiyor.


Gece gündüz rengi değişen lambalar


Tasarımlarda gazbeton, seramik, metal, ahşap, fleksi, tekstil, kağıt, doğada kırılmış dallar veya dökülmüş yapraklar gibi çeşitli malzeler kullanan Lara Berki, içi boş formlarda parafin kalıplar içinde gerek mum gerek lead veya ampul ile koleksiyon hazırladı. Gece ve gün ışığındaki değişken dokusal ve renksel değişkenliği olan ürünler, tamamıyla el yapımı.


Duvarlarda ihtişam


Villeroy & Boch’un yeni duvar ve yer serisi Opulent Chic’te ihtişam ve lüks birarada işlendi. Koleksiyonda kremden kahveye opak renk tonları ve lüks vurgular içeren altın rengi seride ön plana çıkıyor. Seri, evler dışında otel lobileri, gurme restoranlar ve lüks butikler gibi yaşam alanlarında kullanılabiliyor.


doğal tuzdan yapılan lamba


İş aydınlatma olunca sınır da tanınmıyor. Daniel MacDonald’s’ın Studio Shio için tasarladığı aydınlatma ürünü, geri dönüşümlü yapısı ve doğaya dost içeriği ile kendisine hayran bırakan lamba özellikle geniş mekanlar için ideal.


Saksafonda yüz yıkamak


Theresia Bastion’ın vitrine çıkardığı saksafon görünümlü lavabo çağdaş parçalar sevenler için tasarlandı. Saksafonun altın rengine uyumlu olarak tasarıma eklenen musluklar ile dikkat çeken ürün paslanmaz çelik hammaddesi ve dökülmesi engellenen altın rengiyle banyoda ayrı bir hava yaratıyor.



Sabah


 Evleriniz için biribirinden güzel farklı tasarım ürünleri!




Geri Dön