04 / 05 / 2024

Salacak sahili yeni düzenleme

Salacak sahili yeni düzenleme

Salacak sahiline yeni düzenleme geliyor. Harem Otogarı sosyal donatı alanı olacak, Çengelköy’e kadar bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak.

İBB'nin İstanbul'daki meydanlar için yaptığı oylamada sonuçlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İstanbul meydanları için kazanan tasarımlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin; Taksim ve Bakırköy meydanları ve Üsküdar Salacak Sahili tasarımı için başlattığı oylama sona erdi. 352 bin 784 kişinin oy kullandığı yarışmada en beğenilen projeler seçildi. 

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Fiziki gerçekleşmenin yüzde 99 olduğu Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli tamamlandığında, mevcut yol 1 kilometre kısalacak, zaman ve akaryakıttan tasarruf edilerek ekonomiye katkı sağlanacak...

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

Kocaeli Yeniköy Sahili yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Altınordu Sahili yeni görünümüne kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Salacak sahili yeniden düzenlenecek!

Salacak sahiline yeni düzenleme geliyor. Harem Otogarı sosyal donatı alanı olacak, Çengelköy’e kadar bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

MyWay Wins Blue: Gözde Grubu'nda İzmir'e yeni proje!

Gözde Grubu’nun İzmir’in yeni çekim merkezi Çiğli’de yapımına başladığı 830 konuttan oluşan konut projesi, bünyesindeki yapay deniz ve sahili ile dikkat çekiyor.

İzmir Yeni Foça'da kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü.

Salacak sahili yeni düzenleme Haberi

Salacak sahili yeni düzenleme

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri Salacak sahiline yeni düzenleme geliyor. Harem Otogarı sosyal donatı alanı olacak, Çengelköy’e kadar bisiklet ve yürüyüş yolu yapılacak


Doyumsuz Kız Kulesi manzarasıyla her yıl yerli ve yabancı onbinlerce turisti ağırlayan Salacak sahiline yeni düzenleme yapılacak. Marmaray ve metro inşaatının bitmesinin ardından ocak ayından itibaren Harem Otogarı'ndan Üsküdar'a kadar yayalara açık yürüyüş yolu yapılacak. Yeni yerine taşınacak Harem Otogarı da sosyal donatı alanı olarak eklenerek, Harem'den Çengelköy'e kadar bisiklet ve yaya yolu oluşturulacak. Marmaray projesi nedeniyle 12 yıl önce kapatılan Üsküdar sahil ve meydanında nihai düzenleme yapılacağını belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Sahildeki kafeler ve oturma yerleri de tamamen yenilenecek. Ayrıca Boğaz'daki kafe ve restoranlardaki yabancı mekan isimleri de değiştirilecek" dedi. 


Eski belediye binasının yıkımının...