08 / 05 / 2024

Saleh Ebrahım Naser Alfudhala

Saleh Ebrahım Naser Alfudhala

Kadi Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol ve Saleh Ebrahım Naser Alfudhala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Ebrahım Yousef tarafından kuruldu.

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abdullah Yılmaz, Abdülselam Yılmaz, Ebrahım Ahıaf ve Yahya Alshaebı ortaklığında kuruldu.

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Caspian Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aydın Khodaverdıan ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Darı Alothman, Ebrahım Tavangar ve Zolghadr Tavangar ortaklığında kuruldu.

Wassel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wassel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ebrahım M.A. Al-Halılı tarafından kuruldu.

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Behdad Jalılı ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Ic Raga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ic Raga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  300  bin TL sermaye bedeli ile Alı Kouhzadeh, Elham Ebrahımı, Mahshıd Golshanı tarafından kuruldu.

Inaara İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Inaara İnşaat İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Aman Ebrahım Fakıh ve Faısal Abdul W. Narvel tarafından kuruldu.

Saleh Ebrahım Naser Alfudhala Haberi

Saleh Ebrahım Naser Alfudhala

Kadi Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol ve Saleh Ebrahım Naser Alfudhala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.


Kadi Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında...