03 / 05 / 2024

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Abdellah, Ali Sabrah Galal Abdellah tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Esenyurt, Papatya Residence'ta kuruldu.

Sele Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sele Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Eroğlu tarafından kuruldu.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

İstroyal Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstroyal Grup Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Asma Remıchı ve Malek W.I. Hassan ortaklığında kuruldu.

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Bilgin tarafından kuruldu.

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Arslan tarafından kuruldu.

Elvin Gold Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elvin Gold Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Hosseini Okhchelar, Mohammadhossein Houshmand ve Seyyed M. Tahami Sırjani ortaklığıyla kuruldu.

Nemkom Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemkom Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu...

Emrcan Grup İnşaat Elektrik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrcan Grup İnşaat Elektrik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sacit Yıldız tarafından kuruldu...

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdağ tarafından kuruldu. 

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Manolya Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manolya Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Farouk Ahmad tarafından kuruldu. 

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Canaslan Grup İç ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Paşayiğit tarafından kuruldu. 

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Abdellah, Ali Sabrah Galal Abdellah tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL: 1- Her Türlü Tekstil ürünleri, fason dikimi, kesimi,alım-satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapar 2-Her türlü baskı işleri yapmak, 3-Her türlü kumaş alımı, satışı, ithal, ihracı ve imalatını yapmak, 4-Hertürlü gıda maddeleri alımı, satışı ithal ve ihracını yapar, 5-Şirket konusu ile ilgili, ticari ve sınai firmalara, danışmanlık hizmeti  verebilir, faaliyeti ile ilgili konularda ticari sınai teknik  müşavirlik yapabilir. Bu işlerle ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında büro ve temsilcilikler açabilir. 6-Şirket konusu ile ilgili  mümessillik komisyonculuk yapabilir. Amacının gerçekleşmesi için iştigal konusu içine giren her  türlü yurt içi ve yurt...