03 / 05 / 2024

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Tarım Kredi'den çılgın indirim! Ayçiçek yağı, peynir, toz şeker, salça ve zeytinyağı fiyatlarını düşürdü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haziran ayında geçerli indirimlerini duyurdu. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

1 kilo çay, salça ve peynir öyle bir fiyata indi ki...İndirimi duyanlar Tarım Kredi'ye koştu! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. 1 kiloluk çay, salça ve peynir öyle bir fiyata indi ki... İndirimi duyanlar Tarım Kredi'ye koştu! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101'de Peros yumuşatıcı, ketçap, mayonez, salça, ve çaya yüzde 30'a varan indirim! İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 Market 3-9 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Peros yumuşatıcı, ketçap, mayonez, salça, ve çaya yüzde 30'a varan indirimler dikkat çekti. Peki A101'de bu ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros'ta salça, ayçiçek yağı ve et ürünlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kampanyası kapsamında ayçiçek yağı, salça ve et ürünleri satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar, kaç TL indirime girdi? İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bood Elektrikli Scooter ile uzak mesafeler kısalıyor! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bood FW-H85B Elektrikli Scooter ile uzak mesafeler kısalıyor ve yolculuklar eğlenceli hale geliyor. Akaryakıt masrafından ve yoğun trafikten kurtaran Bood Elektrikli Scooter'lar fiyatlarıyla da şaşırtıyor. Peki Bood FW-H85B Elektrikli Scooter fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Snt Group Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snt Group Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Salımı ve Narjes Mohammadı Dıjvejın ortaklığında kuruldu.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmete açıldı!

Sanayici ve iş adamlarından meydana gelen Salı Grubu, Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmeti nedeniyle Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür mektubu verdi.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu Haberi

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu

Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç'un ev sahipliğindeki toplantıda konuşan Atalay, raylı sistemin üçüncü aşama çalışmalarının başladığını hatırlatarak, "Ulaşım rantı yüksek, talebi fazla bir sektör. Memnun etmemiz gereken kesim sadece şehrin belirli bir bölümü değil. Sokağa adım atan herkes bir beklenti içerisinde" diye konuştu. Bütünşehir Yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sınırlarının tüm kenti kapladığına işaret eden Hülya Atalay, Büyükşehir Belediyesi'nin 'Bütünşehir' yapılandırmasını en hızlı yapan belediyeler arasında önde olduğunu ifade ederek, "Ulaşım hakkında yapmak istediğimizi daha yapamadık. Şu anda uygulamaya geçme safhasındayız. Bundan sonraki sürecimiz daha hareketli olacak" diye konuştu. 



Sabah...