16 / 05 / 2024

Salih Akbaş ogm

Salih Akbaş ogm

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş kimdir? Salih Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akbaş, ne zamandan beri Artvin Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

M Akbaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Akbaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrafa Akbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ'ın evini kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Bebek'te bulunan Ayşe Sultan Korusu'ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı. Çift, Boğaz manzaralı eve taşınmadan önce iki ay süren bir tadilat yaptırmış.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Konak Salih İşgören İlkokulu'nun taşınmasına mahkemeden karar!

Konak Salih İşgören İlkokulu ile Konak Bilim ve Sanat Merkezi'nin yer değiştirme işlemine idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma çıktı.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Salih Sağında'dan 17 Ağustos depremi mesajı!

17 Ağustos depremine ilişkin Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görüşlerini içeren bir yazı yayınladı.

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini açıkladı. Sağında, " Sektörümüz ve ülkemiz ekonomisi için bir çok fayda sağlayacak, ayrıca tüketiciye uygun fiyat olarak geri dönecek bu tür modellerin ülkemizde de başlaması sevindirici. " dedi.

Antalya Salih Konca okul inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Salih Akbaş ogm Haberi

Salih Akbaş ogm

Salih Akbaş kimdir?

Salih Akbaş 1962 Trabzon-Sürmene doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun oldu.

          

1989 yılında Adıyaman Toprak Muhafaza Grup Müdürlüğü mühendisi olarak göreve başlayan Salih AKBAŞ sırasıyla;

Adıyaman Ağaçlandırma Şefliği, 

Adıyaman Orman İşletme Şefliği,

Pazar Orman İşletme Müdürlüğü Ardeşen Orman İşletme Şefliği, 

Emet Orman İşletme Müdürlüğü Eğrigözdağı Orman İşletme Şefliği, 

Göynük Orman İşletme Müdürlüğü Göynük orman İşletme Şefliği, 

Mustafa Kemalpaşa Orman İşletme Müdürlüğü Devecikonak Orman İşletme Şefliği, 

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü müdür yardımcılığı, Yalova Orman İşletme Müdürlüğü, 

Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmüş olup 11.04.2013 tarihinde Artvin Orman Bölge Müdürü olarak  görevine başlamıştır. 


Salih AKBAŞ evli ve iki çocuk...