29 / 04 / 2024

Salih Akkaya

Salih Akkaya

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi.

Konya'nın 21 mahallesi için yeni imar planı revizyonu!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle bir araya geldi. 

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Akşehir'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'deki alt yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, çalışmalar tamamlandıktan sonra 24 Ağustos Bulvarının sıcak asfaltla kaplanması konusunun değerlendirildiğini söyledi.

Konya Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir?

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Konya Akşehir'de engellilere özel tesis yapılacak!

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Akşehir Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi 17 Aralık'ta!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Türkiye'nin sayılı arastalarından biri olan Konya'nın Akşehir ilçesindeki Tarihi Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi tarihinin 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapılacağını söyledi.

Deniz Akkaya Boğaz'daki yeni evine taşındı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya, Boğaz'daki evi için 3 milyon TL harcadı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya 1 milyon 50 bin dolara Bebek'ten ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya Boğaz'dan 1 milyon 50 bin dolara daire aldı!

Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi. Ünlü sunucu, böylece tüm yatırımını da yeni evine harcamış oldu.

Salih Bezci: Müteahhitlik sektörü nefes aldı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, imar yönetmeliklerinde uygulama süresini uzatma kararını kamuoyuna duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye teşekkür etti.

Deniz Akkaya, Cem Yılmaz'ın aidat şikayetini eleştirdi!

Deniz Akkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın 14 bin TL'lik aidat ödemesini eleştirdi: “Ben özel bir uçak alırım. Her hafta başka yerde tatil yaparım. Bir mülke bu kadar para vermek bana absürd geliyor.”

Salih Akkaya Haberi

Salih Akkaya

Avrupa Birliği (AB) hibe desteği alınarak geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ihalesi yapılan Akşehir Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Şebekesi işinde kollektör hat yapım çalışmaları başlıyor. 


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. 11 Milyon Euro (milyon) bedel ile ihalesi yapılan atık su arıtma tesisi ve 36 kilometrelik kollektör hattı değişimi ile Akşehir'imizde uzun yıllar kanalizasyon ile ilgili sıkıntı yaşanmayacak" dedi. 


Başkan Akkaya, Akşehir'de ihalesi yapılan yağmur suyu drenaj projesi yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yüklenici firma ile temas halindeyiz. Projesi tamamlanır tamamlanmaz, drenaj altyapı yapım çalışmalarına başlanacaktır" diye konuştu. 


Başkan Akkaya, ayrıca 38 kilometrelik elektrik hatlarının yeraltına alınması...