01 / 05 / 2024

Salih Dalgıç

Salih Dalgıç

Beta Metalurji Elektrik Hırdavat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Dalgıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın yıkılma riski var!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda kazadan bu yana yalıda 8-10 santimetrelik denize doğru kaydı. Yalının yıkılma riski var...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Salih Tatlıcı'nın mirasında bilirkişi krizi!

Gayrimenkul kralı olarak anılan merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında şimdi de bilirkişi krizi yaşanıyor...

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Salih Tatlıcı'nın miras davası işlemleri 2018'de bitecek!

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona geliniyor. 

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras kavgasında sona gelindi!

Yaptığı işlerle 20 yılda Türkiye'nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasına girmeyi başaran iş adamı Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona gelindi...

Salih Dalgıç Haberi

Salih Dalgıç
Beta Metalurji Elektrik Hırdavat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Dalgıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.


Beta Metalurji Elektrik Hırdavat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Metalurji a)Demir,çelik,saç,bakır,alüminyum,çinko sarı ve sair metallerin ve hurdaların alım satımı,işlenmesi,dökümünün yapılması ve yaptırılması,nakliye ve bunlara ait her türlü makine aksam yedek parçalarının montaj ve imali alım satımı ithalat ve ihracatının yapılması. b)Metal mamül,yarı madde ve malzemelerin dökümü,fason dökümünün yapılması ve yaptırılması c)Her türlü metal ve metaldan mamüllerin yurt içi ve yurt dışında alımını ve satımın yapmak. d) Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı,zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak....