08 / 05 / 2024

Salih Erdem

Salih Erdem

Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu.

Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu.

Salim Salih Sarıalioğlu: Binaya göre imar izni veriliyor!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde binaya göre imar izni verdiklerini söyledi. CHP’li Meclis Üyesi Cahit Erdem ise, Sarıalioğlu’na tepki gösterdi.

İsmail Erdem, Sancaktepe projelerini denetledi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe'de inşaatı süren Abdurrahman Gazi Kültür ve Sanat Merkezi ve Yenidoğan Dr. Kadir Topbaş Kültür Kompleksi projelerindeki çalışmaları denetledi. İşte Erdem'in ziyaretlerinden kareler...

Salih Kuzu: Gayrimenkul sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

2015 yılında inşaat sektöründe son yıllarda görülen hareketliliğin devam edeceğini öngören Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Gayrimenkul sektörü son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi oldu" dedi

Erdem Başçı: Elimizdeki araçları gerektiği yerde kullanıyoruz!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ( TCMB ) Başkanı Erdem Başçı, " Elimizdeki bütün araçları gerektiği kadar gerektiği yerde kullanıyoruz. Amacımız zaten enflasyonu düşürmek " dedi.

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

Erdem Başçı: Aşırı borçlanmadan kaçının!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, “TL’nin değerindeki bugünkü oynaklıklar önemli değil, bunlar dalgalanmalardır. TL’nin sağlam durmasını asıl belirleyen şey TL varlık arzıdır. Orada da ‘basiretli borçlanma’ diyoruz." dedi...

Erdem Başçı: Enflasyonu yüzde 5'e düşürmek için çabalamalıyız!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, "Petrol fiyatlarından enflasyonu düşürücü bir etki gelecek, bunu fırsat bilip enflasyonu yüzde 5'e düşürmek için çaba sarf etmemiz gerekiyor" dedi.

Mehmet Salih Obut kimdir?

Mehmet Salih Obut, Capricetermal Genel Müdürü oldu. Peki, Mehmet Salih Obut kimdir? Mehmet Salih Obut, ne zaman Capricetermal Genel Müdürü olarak atandı? İşte Mehmet Salih Obut ve Jetpa..

Salih Koca'dan Kuzey Çevre Yolu müjdesi!

Salih Koca, Kuzey Çevre Yolu' nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi.

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Salih Bezci: Hedefimiz Ankara'yı dış ticarette ilerletmek!

ANKARA Ticaret Odası ( ATO ) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci 'Bu açıdan firmalarımızın uluslararası ihtisas fuarlarına katılmalarına zemin oluşturmak da çalışmalarımız arasında bulunuyo' dedi.

Salih Kuzu: Konut sektörü 20 yıl daha ekonominin lokomotifi olacak!

Hayata geçirdiği projelerle İstanbul'da bahçeli ev özlemi çekenleri hayallerine kavuşturmayı ilke edinen Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, sağlıksız yapı stokunun altını çizdi...

Salih Erdem Haberi

Salih Erdem

Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu. 


Herdem İnşaat Metal Hırdavat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...