08 / 05 / 2024

Salih Karakoç

Salih Karakoç

5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Karakoç, Tamer Akkaya ve Taner Çakırka tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Balıkesir'de yapılacak Karakoç Barajı meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde inşa edilecek olan Karakoç Barajı'nın ÇED sürecine ve bölge halkının itirazları meclis gündeminde taşındı..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Salih Tatlıcı'nın mirasında bilirkişi krizi!

Gayrimenkul kralı olarak anılan merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında şimdi de bilirkişi krizi yaşanıyor...

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

Salih Tatlıcı'nın miras davası işlemleri 2018'de bitecek!

Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer alan iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona geliniyor. 

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras kavgasında sona gelindi!

Yaptığı işlerle 20 yılda Türkiye'nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasına girmeyi başaran iş adamı Salih Tatlıcı'nın miras davasında sona gelindi...

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Askoç Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askoç Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Karakoç taarfından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

Osmanlı Fazıl Karakoç Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Fazıl Karakoç Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Meryem Karabul ve Fazıl Karakoç imzasıyla kuruldu.

Salih Karakoç Haberi

Salih Karakoç

5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Karakoç, Tamer Akkaya ve Taner Çakırka tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. 5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Esenkent Mahallesi, Süleyman Demirel Caddesi, Car Center...