05 / 05 / 2024

salih karataş kimdir

salih karataş kimdir

Anadolu Yakası İtfaiye Müdür Yardımcısı Karataş: "Yüksek binalar, yangın konusunda küçük binalara göre daha riskli değil, hatta avantajlara sahip. Bu binalarda aktif, pasif güvenlik önlemleri, dedektörler ve söndürme malzemeleri var." dedi.

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Salih Koca kimdir?

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

Mehmet Salih Obut kimdir?

Mehmet Salih Obut, Capricetermal Genel Müdürü oldu. Peki, Mehmet Salih Obut kimdir? Mehmet Salih Obut, ne zaman Capricetermal Genel Müdürü olarak atandı? İşte Mehmet Salih Obut ve Jetpa..

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Salih Yurduseven kimdir?

Ankara İç Mimarlık Proje Müdürü Salih Yurduseven kimdir? Salih Yurduseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Yurduseven, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta hizmet veriyor?

Salih Akbaş kimdir?

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş kimdir? Salih Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akbaş, ne zamandan beri Artvin Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

salih karataş kimdir Haberi

salih karataş kimdir

Uzmanlar, İstanbul gibi büyük şehirlerde sayısı her geçen gün artan yüksek binalardaki yangın riskinin sanılanın aksine diğer binalara göre daha düşük olduğunu bildirdi.


Yüksek binalardaki yangın güvenliği konusunda AA muhabirine bilgi veren Anadolu Yakası İtfaiye Müdür Yardımcısı Salih Karataş, yüksekliği 10 katın üzerindeki binaların yönetmeliğe göre, yüksek bina olarak nitelendirildiğini ve bu binaların yangın güvenlik sistemlerinin diğer binalardan farklı bir yönetmeliğe tabi olduğunu söyledi.


Karataş, yüksek binaların yangın söndürme konusundaki en büyük dezavantajının yükseklik olduğunu, bunun psikolojik bir bariyer oluşturduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:


"Yüksek binalarda yangın yerine geldikten sonra yangının çıktığı noktaya ulaşmak için de ayrıca bir zaman gerekiyor. Bu da müdahale süresini uzatıyor. Bu süreyi kısaltmak için çok ciddi önlemler aldık. Ağır, hantal araçlar yerine manevra kabiliyeti daha yüksek araçlar...