23 / 07 / 2024

Salih Koca biyografi

Salih Koca biyografi

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ekrem Koca tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Salih Bezci: Her şey bir yana babalık bir yana!

Geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten, Besa Grup Yönetim Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu üyesi oğlu Efe Bezci, MAG Babalar Günü özel içeriğine konuk oldu.

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Çınar İnşaat Lojistik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Bayram Eynel imzasıyla kuruldu.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Salih Koca biyografi Haberi

Salih Koca biyografi

Salih Koca kimdir?

Salih Koca, 1972 Göksun doğumlu. Salih Koca, Anadolu Lisesinin ardından 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1998 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Özellikle çelik yapı konusunda uzman olan Salih KOCA, meslek hayatına Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli büyük ölçekli fabrika inşaatları yapımıyla başladı. 


Mühendis olarak çelik yapı ve betonarme inşaat projeleri teknik uygulama sorumluluğu ve şantiye şefliği yaptı. Çeşitli sanayi tesislerinin projelendirilmesi ve üretim tesislerinin kuruculuğunun ardından özel bir şirkette fabrika müdürü olarak yöneticilik kariyerine başladı. 


Siyasete atılmasıyla birlikte aktif üst düzey yöneticilik kariyerine ara veren Salih KOCA, Esteknik Mühendislik şirketi kurucusu ve sahibi olarak Eskişehir’de inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu. 


Sivil toplum kuruluşlarında kuruculuk ve yöneticilik...