28 / 04 / 2024

Salih Koca kimdir

Salih Koca kimdir

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Salih Koca'dan Kuzey Çevre Yolu müjdesi!

Salih Koca, Kuzey Çevre Yolu' nun Sivrihisar, Beylikova, Alpu ilçeleri ve Muttalip Mahallesi'nden geçerek Eskişehir'i İnegöl ve Bursa'ya bağlayacağını, bununla ilgili tüm çalışmaların tamamladığını söyledi.

Salih Koca: 2015'te tramvayı yeni stadyuma getireceğiz!

Salih Koca, "Bin 450 metre ötesinde tramvay var. Biliyorsunuz 15 ilave oldu, 25 mahalleye daha tramvay ulaşımı sağlandı. Buraya bin 450 metre mesafede. 2015'te onu inşallah buraya getiririz" dedi.

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bursa Yıldırım’ın yüzde 33’ü kentsel dönüşüm alanı!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Mimari yapılanmada çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, meslek 4 odaları ziyaretlerine Mimarlar Odası ile devam etti. Milletvekili Koca, Mimarlar Odası Başkam Canan Oytan ile görüşme yaptı.

Eskişehir İMO'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, inşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti AK Parti Milletvekili Salih Koca, AK Parti il yöneticileriyle İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Erkul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Mesut Hoşcan: Eskişehir Stadı 365 gün yaşayacak!

Yeni stadımızın inşaatı sürecin yoğun çalışmalarına devam eden Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu, dün AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ ve şantiye görevlileri ile yeni stat alanında incelemelerde bulundu.

Salih Koca kimdir?

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Maketten satışta teslim süresini uzatan Torba Teklif Meclis'te!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve arkadaşlarının imzasıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Salih Koca kimdir Haberi

Salih Koca kimdir

Salih Koca kimdir?

Salih Koca, 1972 Göksun doğumlu. Salih Koca, Anadolu Lisesinin ardından 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1998 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Özellikle çelik yapı konusunda uzman olan Salih KOCA, meslek hayatına Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli büyük ölçekli fabrika inşaatları yapımıyla başladı. 


Mühendis olarak çelik yapı ve betonarme inşaat projeleri teknik uygulama sorumluluğu ve şantiye şefliği yaptı. Çeşitli sanayi tesislerinin projelendirilmesi ve üretim tesislerinin kuruculuğunun ardından özel bir şirkette fabrika müdürü olarak yöneticilik kariyerine başladı. 


Siyasete atılmasıyla birlikte aktif üst düzey yöneticilik kariyerine ara veren Salih KOCA, Esteknik Mühendislik şirketi kurucusu ve sahibi olarak Eskişehir’de inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu. 


Sivil toplum kuruluşlarında kuruculuk ve yöneticilik...