03 / 05 / 2024

Salih Özbalcı kim

Salih Özbalcı kim

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Salih Akbaş kimdir?

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş kimdir? Salih Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akbaş, ne zamandan beri Artvin Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Salih Bezci: Türkiye beklentilerin üzerinde bir büyüme rakamı sergiledi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin 2014 yılı birinci çeyreğinde 4,3 oranında büyüyerek beklentilerin üzerinde bir büyüme rakamı sergilediğini söyledi. Bezci, “Büyümeyi yapısal düzenlemelerle desteklemeliyiz” dedi.

Salih Sağır kimdir?

Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır kimdir? Salih Sağır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Sağır, ne zamandan beri Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Salih Bezci: Belçika-Türkiye ticari ilişkilerinin gelişmesi için vize kolaylığı sağlanmalı!

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin Avrupa Birliği ülkeleriyle ticari ilişkilerinin üst seviyelerde sürdüğünü hatırlatarak, AB ülkelerinde işadamlarının vize engeliyle karşılaştığını söyledi...

Salih Turhan: Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması için gayretimiz sürüyor!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Salih Bezci: Yeni tüketici Kanunu'yla tüketici lehine bir çok yenilik gelecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yeni Tüketici Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle birlikte tüketicilerin lehine pek çok yenilik geleceğini belirterek; "Haklarınızı kullanırken tüketicilere de haklarını teslim edin” dedi...

Salih Özbalcı kim Haberi

Salih Özbalcı kim

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı, 30.06.1958 Tarihinde Ladik Yeni Cami Mahallesi'nde doğdu. İlk öğrenimini Akdağ İlkokulu’nda, orta öğrenimini Ladik Akpınar Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. 


1980 yılında Samsun Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler bölümünü bitirdi. 


1992 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Lisans tamamlayarak Tarih Öğretmeni oldu. Iğdır ve Samsun’da Öğretmen, Müdür yardımcısı, Müdür başyardımcısı ve Okul müdürü olarak görev yaptı. 


Meslek hayatı boyunca 12 defa Takdir, Teşekkür ve aylıkla ödüllendirildi.5 yıl yurt dışında (Libya) başarıyla görev yaptı. 


Yurt dışı görevinde iken Libya başta olmak üzere, Mısır ve Tunus’ta bulundu. AB projesi kapsamında görevli olarak, İspanya, İtalya, Polonya, Hırvatistan, Rusya, Letonya, Romanya, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyet’ inde incelemelerde bulundu. Hollanda da uluslararası kampa katıldı. 


Belçika ve Fransa’yı gezme imkanı buldu. 2000 yılında Almanya da bulundu. Ayrıca...