04 / 05 / 2024

salih us

salih us

Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Us ve Emre Altınay tarafından kuruldu...

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Us ve Eyüp Keleş ortaklığında açıldı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

İstanbul Boğazı'nda bir tanker geçtiğimiz hafta Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmış ve büyük hasar vermişti. İstanbul 6 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekipleri yalı için rapor hazırladı. Peki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın yıkılma riski var!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda kazadan bu yana yalıda 8-10 santimetrelik denize doğru kaydı. Yalının yıkılma riski var...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nı yıkan gemi için sürpriz karar!

Dümeni kilitlendiği için Beykoz’daki tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak durabilen gemi ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı için ilk hasar tespitleri!

İstanbul Boğazı'nda cumartesi günü Malta bayraklı, Vitaspirit adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'yla ilgili İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden iki kişilik ekip dün inceleme yaptılar. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit ediliyor!

İstanbul Boğazı'nda yaşanan gemi kazasının ardından hasar gören Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'ndaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı "Vitaspirit" adlı gemi, dümeni kilitlenince Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmıştı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

Toys R Us 106 mağazasını kapatıyor!

Oyuncak devi Toys R Us alıcı bulamadığından 106 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Bu sebeple 3 bin kişinin daha işini kaybedeceği belirtiliyor.

Toys "R" Us 200'den fazla mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200'den fazla mağazasını kapatıyor. 

salih us Haberi

salih us


Akıncılar Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Us ve Emre Altınay tarafından kuruldu. Şirketin şubesi İstanbul Kadıköy'de yer alıyor.


İş konusu; 


1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...