03 / 05 / 2024

Salihli Belediyesinde spor salonu onayı alındımı

Salihli Belediyesinde spor salonu onayı alındımı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Salihli'ye spor salonu yapılması oylanarak onaylandı. Belediye öz kaynaklarıyla yapılacak.

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Salihli'de projeler tek tek bitiyor!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Salihli halkına verdikleri sözleri tutuyor. Kayda, Uluslararası Trap ve Skeci Alış Poligonu ile Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarının bittiğini açıkladı.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Manisa Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Manisa Atatürk Spor Salonu inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Atatürk spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

Manisa Salihli Spor Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Salihli’ye dev spor kompleksi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Manisa Salihli'ye yeni spor salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye modern bir tesis kazandırılacak!

Spor Salonu sıkıntısı yaşayan Manisa’nın Salihli ilçesine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir tesis kazandırılıyor.

Salihli'ye modern spor merkezi yapılıyor!

Spor Salonu sıkıntısı yaşayan Manisa’nın Salihli ilçesine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir tesis kazandırılıyor. Tesisin, Yunusemre'de açılan spor salonuyla aynı projeye sahip olduğu öğrenildi.

Salihli Belediyesinde spor salonu onayı alındımı Haberi

Salihli Belediyesinde spor salonu onayı alındımı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı ikinci oturumu Kültür Merkezi Meclis Salonu nda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığındaki toplantıda komisyondan gelen raporlar teker teker oylandı. 



Toplantıda Salihli'ye yapılacak olan spor salonuyla ilgili imar planı değişikliği oylandı. Plan değişikliği CHP grubunun ret oyu kullanmasına rağmen AK Parti ve MHP grubu tarafından kabul edildi. 



ÖZ KAYNAKLA OLACAK 

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Bu kapalı spor salonu Salihli Belediyesi'nin kendi bütçesiyle yapılacak. Ayırdığımızı öz kaynaklardan yapılacak" dedi. Komisyondan gelen raporlar teker teker oylandı. 



Toplantıda gündem maddeleri de ilgili komisyonlara gönderildi. Başkan Ergün, Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda tadilat yapılacağını belirterek, Haziran ayı meclis toplantısının Salihli ilçesinde yapılmasını önerdi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının Salihli'de yapılmasına karar verildi.



Habertürk...