08 / 05 / 2024

Salim Devecioğlu

Salim Devecioğlu

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu ve Salim Devecioğlu tarafından kuruldu.

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ali Enver Ünal, Cem Devecioğlu, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Salim Devecioğlu tarafından 29 Temmuz'da kuruldu

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

Novam İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novam İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ektiricioğlu ve Tolga Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Elazığspor yeni stadyumuna birkaç yıl içinde kavuşacak!

Vartaş Elazığspor Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu dün sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Devecioğlu, Elazığspor'un yeni stadyumu ile ilgili bilgi verdi...

Salim Salih Sarıalioğlu: Binaya göre imar izni veriliyor!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde binaya göre imar izni verdiklerini söyledi. CHP’li Meclis Üyesi Cahit Erdem ise, Sarıalioğlu’na tepki gösterdi.

Opus 34 İnşaat Mimarlık Lojistik Dekorasyon İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus 34 İnşaat Mimarlık Lojistik Dekorasyon İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salim Emiroğlu ve Aykut Diktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.

Kocaeli'de Salim Dervişoğlu yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Erzincan'da inşaat boşluğuna düşen kamyon doğalgaz borusunu patlattı!

Erzincan'da inşaat boşluğuna düşen kamyon doğalgaz borusunu patlattı. Edinilen ilgiye göre, Salim Başakın yönetimindeki 24 DV 382 plakalı kamyon, Kızılay Mahallesi 1002 Sokak'ta toprak boşaltırken, yol ile bina arasındaki boşluğa devrildi.

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Eylül'de kuruldu.

Salim Devecioğlu Haberi

Salim Devecioğlu

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu, Salim Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Beton çelik kargir prefabrik inşaat taahhüt projelendirme işleri.


Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kavrakoğlu Apartmanı,...