21 / 05 / 2024

salim taşçı açıklamaları

salim taşçı açıklamaları

2015 yılında 5 ay içinde iki seçim süreci geçiren Türkiye'de her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de bir durgunluk, bir 'bekle gör' dönemi yaşanmasının ardından canlanma görülüyor.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde inşa ettirilen Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor.

ProjEkspert Danışmanlık 22 Aralık'ta açılıyor!

2005'ten beri prestijli konut projelerinin satış-pazarlama faaliyetlerini yöneten Emel Akbaş İdikut’un öncülüğünde kurulan ProjEkspert Danışmanlık 22 Aralık'ta açılıyor.

Kartaltepe AVM 28 Aralık'ta açılıyor!

Kiralamaları NTS Danışmanlık tarafından yapılan Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını 28 Aralık'ta açıyor.

Los Angeles Tüneli 18 Aralık’ta açılıyor!

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Zonguldak’ta Ağustos ayında 528 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Ağustos ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Verilere göre, Zonguldak'ta Ağustos ayında 528 konut satıldı. 

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.

Kira artış oranları 3 Mayıs'ta açıklanacak!

Kira sözleşmesini geçtiğimiz sene veya daha önceki senelerin Mayıs ayında imzalayan kiracılara Mayıs ayında senelik zam yapılacak. Mayıs ayı kira artış oranları 3 Mayıs'ta açıklanacak..

Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılıyor!

Kayseri'nin yanı sıra çevredeki illere ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hastalara da hizmet sunacak olan Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılacak.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın açıklamaları TBMM'de!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklamaları ve belediyecilik faaliyetleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı...

Kira artış oranları 5 Mart'ta açıklanacak!

Kira sözleşmesi Mart ayında yenilenecek kiracıları yeni dönemde zam bekliyor. Kira bedellerinde yapılacak kira artış oranları 5 Mart'ta açıklanacak..

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özyurt tarafından kuruldu.

salim taşçı açıklamaları Haberi

salim taşçı açıklamaları

2015 yılında 5 ay içinde iki seçim süreci geçiren Türkiye'de her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de bir durgunluk, bir 'bekle gör' dönemi yaşanmasının ardından canlanma görülüyor.  Bu da ,2015'te tereddütler yaşanan piyasa adına 2016 için umut veriyor.  Yenigün gazetesi konuyla ilgili gelişmeleri emlak piyasasının kralı olarak bilinen Salim Taşçı ile konuştu.

SEÇİM DÖNEMLERİ PİYASAYI ETKİLER 

Aynı zamanda TÜSİAV Emlak Sektör Kurulu Başkanı da olan Salim Taşçı, "Evet seçim sürecindeki belirsizlik emlak alım-satımını da etkiledi" diyerek şunları söyledi: "Bıı her seçim döneminde görülen bir şeydir. İnsanlar bir yatırım yapacaksa kafasında hiçbir belirsizlik olmamalıdır. Türkiye'de seçim dönemleri çok bert söylemlere sahne olduğu için gerekli gereksiz gerilimler yaşanıyor. Bu da hem üreticiyi hem de tüketiciyi endişelendiriyor. Seçim bitince de oluşan yeni hava tüm...