02 / 05 / 2024

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.



Dünya çapında 110 ülke, 1.000 şehir ve 3.125 lokasyonda hazır ofis hizmeti veren Regus yatırımlarına devam ediyor. Regus’un yeni çalışma alanı Maslak Orjin’de açıldı. 

300 çalışma istasyonu ile Regus’un en büyük çalışma alanı olan Regus Maslak Orjin, kurumsal şirketlere, işletmelere ve bireylere sunduğu geniş alternatifleriyle çalışma hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. İş hayatının merkalbi Maslak’ta bulunan Regus’un yeni çalışma alanı, metronun hemen yanındaki lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Regus, şirketlerin 20 kişiden 200 kişiye kadar olan toplantı odası ihtiyaçlarını da bu merkezde karşılayacak.

Hazır ofiste dünya markası Regus,  tüm ortak ofislerinde çalışabilme imkanı sunan “ortak çalışma alanları” sayesinde geniş bir seçme özgürlüğü sağlıyor. Dünya genelindeki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile hayatı kolaylaştırıyor.

Ofis alanlarını kurumsal hayatın ihtiyaçlarına göre tasarlayan Regus, ideal çalışma alanını oluşturmaya hazır. Regus, sunduğu yenilikçi hizmetleri ile artık Maslak Orjin’de.


Geri Dön