27 / 04 / 2024

Neva Kozmetik ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı!

Neva Kozmetik ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı!

Neva Kozmetik, yeni pazarlarda kendi mağazalarıyla, markalaşarak büyümeye devam ediyor, firma ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı



Çerkezköy'de 10 bin metrekare alan üzerine kurduğu Avrupa'nın en büyük saç boyası üretim tesisiyle üretim kapasitesini yüzde 80 arttıran Neva Kozmetik, Almanya Düsseldorf'ta ilk yurtdışı mağazasını açarak yoğun olarak ihracat çalışmalarına yöneldi. Neva Kozmetik, Almanya ve şu anda görüşmekte olduğu Hindistan'ın yanı sıra önümüzdeki 2 yıl içinde 10 ülkede daha mağaza açmayı planlıyor.


Sürekli büyüyen yapısı, yenilikleri ve yaratıcı yanı ile büyüme sağlayan Neva Kozmetik, Azerbaycan, İran, Irak, Cezayir, Güney Amerika, Makedonya gibi ülkelerle yaptığı ihracat çalışmalarının yanı sıra, yurtdışında kendi mağazalarıyla markalaşarak ilerlemek üzere düğmeye bastı.


İhracat hedeflerini toplam satışlarının yüzde 20 olarak belirlediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Neva Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Okay, 2013 yılı itibariyle ihracata yönelik planlı yatırım sürecine Almanya Düsseldorf'ta açılan satış mağazasıyla start verdiklerini ve yurtdışı ataklarını hızlandırdıklarını belirtti.


"Avrupa ve Orta Doğu'da mağaza açarak markalaşacağız"


Neva Kozmetik olarak Avrupa ve Orta Doğu'da mağaza açarak pazardaki ihtiyaçları ve talepleri yakından takip edeceklerinin altını çizen Armağan Okay, saç boyası ve saç bakım ürünleri sektöründe yüzde 40 pazar payına sahip olduklarını ve pazar payının genişletilmesine yönelik Hindistan ile görüşme sürecinde olduklarını söyledi.


Neva Kozmetik, 2012 yılı sonunda Çerkezköy'de, Avrupa'nın en büyük saç boyası ve saç ürünleri üreten merkezi olarak 10 bin metrekare alanda faaliyete geçen fabrikasında da "ilk"lere imza atıyor. Almanya'dan ithal edilen 2 üretim makinesi ile üretim kapasitesini yüzde 80 arttıran Neva Kozmetik, güneş ışınlarını, havada bulunan nemin etkilerini ölçen, saç boyası ve saç ürünlerinin dermatolojik testlerini gerçekleştirmeyi sağlayan teknolojik bir sistemi hayata geçirdi.


Dünya Gazetesi


Geri Dön