09 / 05 / 2024

Neva Kozmetik

Neva Kozmetik

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da mağaza açan Neva Kozmetik 10 ülkede daha mağaza açmayı planlıyor

Neva Kozmetik ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı!

Neva Kozmetik, yeni pazarlarda kendi mağazalarıyla, markalaşarak büyümeye devam ediyor, firma ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı

İzmir Neva Yalı'da peşinde yüzde 12 indirim fırsatı!

Rönesans Holding tarafından inşa edilen Neva Yalı projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Denize sıfır yalı dairelerinin yer aldığı projenin teslimleri 2025 yılının Aralık ayında yapılacak.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Neva Vera yüzde 60'ı peşin kalanını vadeyle ödeme seçeneğiyle satışta! 

Neva Vera projesinde konut satışları başladı. Kemerburgaz'da yükselen projede 16 konut bulunuyor. Peki Neva Vera Kemerburgaz'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Geniş villaları, özenle detaylandırılmış peyzajı ve konforu hissettiren yaşam alanlarıyla Büyükçekmece'de yükselen Neva Vita'da 12 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Neva Ossium'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! 

Neva Ossium projesinde yüzde 50 peşin 12 ay avde fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Neva Ossium 'da konut fiyatları ne kadar? 

Neva Kozmetik Haberi

Neva Kozmetik


Çerkezköy'de 10 bin metrekare alan üzerine kurduğu üretim tesisiyle üretim kapasitesini yüzde 80 arttıran Neva Kozmetik geçtiğimiz günlerde Almanya'da mağaza açmıştı. Neva Kozmetik'in hedefleri arasında 2 yıl içinde 10 ülkede mağaza açmak...