10 / 05 / 2024

Neva Kozmetik düsseldorf

Neva Kozmetik düsseldorf

Neva Kozmetik, yeni pazarlarda kendi mağazalarıyla, markalaşarak büyümeye devam ediyor, firma ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Boyner Kozmetik’te dünyaca ünlü parfüm markaları yüzde 25 indirimde! İşte 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi…

Parfümden kreme, rujdan tarağa yüzlerce ürün indirime girdi. Boyner Kozmetik hangi ürünü kaç TL oldu? İndirimde hangi ürün grupları var? İşte detaylar…

Gratis’te son fırsatlar! Neutrogena krem 250 TL’den 120 TL’ye düştü! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen kozmetik mağazası Gratis’te Neutrogena krem fiyatı 250 TL’den 120 TL’ye düştü! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

75 İtalyan kozmetik üreticisi Türkiye’ye geliyor!

Yıllar içinde 5.5 milyar Euro’luk pazar büyüklüğüne ulaşan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye kozmetik sektörü, İtalyanların da ilgi odağı oldu. Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası özellikle kadınları sevindirecek türden. Bankkart’ın  yeni kampanyası kozmetik dünyasıyla ilgili.  Kuaför ve güzellik salonlarında yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanızda 25 Türk Lirası olmak üzere toplamda 100 TL değerinde Bankkart lira kazanabilirsiniz. 

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Doktorlardan sonra o meslek grubu da Türkiye'den ayrılmak istiyor

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir araya gelen Türk doktorların paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Hem ekonomik hem de sosyal hayatları nedeniyle yurt dışına çıkan doktorların ardından bir meslek grubunun daha ülkeyi terk etmek istediği ortaya çıktı.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

Neva Kozmetik düsseldorf Haberi

Neva Kozmetik düsseldorf

Çerkezköy'de 10 bin metrekare alan üzerine kurduğu Avrupa'nın en büyük saç boyası üretim tesisiyle üretim kapasitesini yüzde 80 arttıran Neva Kozmetik, Almanya Düsseldorf'ta ilk yurtdışı mağazasını açarak yoğun olarak ihracat çalışmalarına yöneldi. Neva Kozmetik, Almanya ve şu anda görüşmekte olduğu Hindistan'ın yanı sıra önümüzdeki 2 yıl içinde 10 ülkede daha mağaza açmayı planlıyor.


Sürekli büyüyen yapısı, yenilikleri ve yaratıcı yanı ile büyüme sağlayan Neva Kozmetik, Azerbaycan, İran, Irak, Cezayir, Güney Amerika, Makedonya gibi ülkelerle yaptığı ihracat çalışmalarının yanı sıra, yurtdışında kendi mağazalarıyla markalaşarak ilerlemek üzere düğmeye bastı.


İhracat hedeflerini toplam satışlarının yüzde 20 olarak belirlediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Neva Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Okay, 2013 yılı itibariyle ihracata yönelik planlı yatırım sürecine Almanya Düsseldorf'ta açılan satış mağazasıyla...