05 / 05 / 2024

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası özellikle kadınları sevindirecek türden. Bankkart’ın  yeni kampanyası kozmetik dünyasıyla ilgili.  Kuaför ve güzellik salonlarında yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanızda 25 Türk Lirası olmak üzere toplamda 100 TL değerinde Bankkart lira kazanabilirsiniz. 



Bu kampanya özellikle kadınların ilgisini çekecek. Kuaför ve güzellik salonlarına gitmeyen kadın pek yok. Hal böyleyken harcarken kazanmayı kim istemez ki… İşte bu nedenle Bankkart kozmetik kampanyasını başlattı. Kampanya ile harcadıkça Bankkart Lira kazanmak mümkün..

Şimdi gelelim kampanyanın detayları ve katılım koşullarına… Öncelikle kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Eylül ayı sonuna kadar kozmetik kampanyasına katılan müşterilere kampanya süresince kuaför ve güzellik salonlarında tek seferde yapacakları her 250 TL ve üzeri alışveriş için 25 TL, toplamda da 100 TL Bankkart Lira hediye edilecek.
Kozmetik kampanyasından faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce mutlaka Bankkart Mobil’den başvuru yapmanız ya da telefonunuzdan ‘KOZMETIK’ yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekiyor.


Geri Dön