11 / 05 / 2024

Salim Uslu kimdir

Salim Uslu kimdir

Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz" dedi

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Salim Uslu'dan Uğurludağ'a toplu konut müjdesi!

AK Parti Uğurludağ ilçe kongresinde konuşan milletvekili Salim Uslu yaptığı açıklamada çeltik fabrikası için önümüzdeki günlerde Pankobirlik’ten teknik bir heyetin ön inceleme için ilçeye geleceğini söyledi

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum Boğazkale'ye hitit mimarisinde hükümet konağı!

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Çorum'a yeni yatırım müjdesi!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'da yeni yatırımların müjdesini vererek cezaeviyle ilgili haberleri açıkladı.

Çorum Alaca'ya 11 yeni saha geliyor!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek yatırımları hakkında konuştular.

Çorum Hitit Üniversitesi'ne yeni spor salonu!

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi'nin yapımı devam eden spor salonu inşaatını inceledi.

Çorum Devane ve Dodurga TOKİ kurası 27 Ocak'ta!

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Salim Uslu Çorum'da yapımı devam eden Devane 2. Etap ile Dodurga TOKİ Konutları’nın kur’a çekiminin 27 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceğini belirtti.

Mecitözü imar planı ihale ediliyor!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğünce “Mecitözü Belediyesi Sayısal Fotogrametrik Halihazır Harita, İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt İle İlave + Revizyon İmar Planı Yapımı” hizmet alımı işinin 01.02.2017 tarihinde ihale edileceğini söyledi

Boğazkale'deki sit alanı sorunu TOKİ Konutlarıyla çözülüyor!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Boğazkale ilçesinde vatandaşların bir kısmının yaşadığı Sit alanı sorununun TOKİ Konut projesi ile çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Çorum sağlık merkezi inşaatı başladı!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Sağlık Kompleksi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Çorum'da 22 köye sulama tesisi inşa edilecek!

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Merkez ve İlçe Köylerine 22 adet Sulama Tesisi yapılacağı müjdesini verdi.

TBMM'ye 'demir kubbe'li savunma önerisi!

TBMM İdare Amiri Salim Uslu, başkentte Meclis’i ve önemli kurumları saldırılardan korumak için İsrail’in uyguladığı ‘iron dome’ adı verilen 'demir kubbe' sistemini önerdi.

TBMM'ye iron dome sistemi önerisi!

TBMM İdare Âmiri Salim Uslu, başkentte Meclis’i ve önemli kurumları saldırılardan korumak için İsrail’in uyguladığı ‘iron dome’ adı verilen 'demir kubbe' sistemini önerdi.

Çorum Sungurlu Öğrenci Yurdu'nun inşaatı başlıyor!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Kampüs alanına yapılacak Yükseköğrenim Öğrenci yurdu inşaatının başlayacağını açıkladı.

Salim Uslu kimdir Haberi

Salim Uslu kimdir


Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "İlçemizin ihtiyacı olan imam Hatip Lisesi binası için Çorum Valimiz, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve AK Parti İlçe Başkanımız Alişan Yaşar ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bu kapsamda Camiikebir (Bahçelievler) Mahallesi sınırlarında, Çorum-Amasya karayolu üzerinde bulunan 8 Bin metrekare arazinin imar çalışmaları başlatılmıştır. Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve Belediye Meclisinin katkılarıyla mevzi imar planında arazinin "Eğitim Tesis Alanı' olarak işaretlenmesi süreci başlatılarak gerekli yazışmalar yapılmıştır. Devlet Su İşleri ve Karayollan Bölge Müdürlüklerinden Eğitim Alanı olarak işaretlenmesinin uygun olup olmadığı da sorulmuştur. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız ve Karayolları Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri...