29 / 04 / 2024

Mecitözü İmam Hatip Lisesi için çalışmalar başladı!

Mecitözü İmam Hatip Lisesi için çalışmalar başladı!

Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz" dedi




Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "İlçemizin ihtiyacı olan imam Hatip Lisesi binası için Çorum Valimiz, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve AK Parti İlçe Başkanımız Alişan Yaşar ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 

Bu kapsamda Camiikebir (Bahçelievler) Mahallesi sınırlarında, Çorum-Amasya karayolu üzerinde bulunan 8 Bin metrekare arazinin imar çalışmaları başlatılmıştır. Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve Belediye Meclisinin katkılarıyla mevzi imar planında arazinin "Eğitim Tesis Alanı' olarak işaretlenmesi süreci başlatılarak gerekli yazışmalar yapılmıştır. Devlet Su İşleri ve Karayollan Bölge Müdürlüklerinden Eğitim Alanı olarak işaretlenmesinin uygun olup olmadığı da sorulmuştur. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız ve Karayolları Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri yaptık. Kısa sürede sonuç almayı bekliyoruz. Ödeneği de hazır olan okulumuzu yakın bir süreçte Mecitözü ilçemize kazandırmayı planlıyoruz. Mecitözü'müze hayırlı olsun dilerken, destek ve katkı verenlere teşekkür ederim" dedi. 


Kent Haber


Geri Dön