15 / 05 / 2024

Mecitözü İmam Hatip Lisesi ne zaman bitecek

Mecitözü İmam Hatip Lisesi ne zaman bitecek

Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz" dedi

Samsun'da depreme dayanıksız okul yıkıldı!

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıksız olduğu saptanan Havza İmam Hatip Ortaokulu binası yıkıldı.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

TOKİ Çorum Mecitözü 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Mecitözü 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Çorum Mecitözü 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

Kilis'te yeni okullar inşa ediliyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İmam Hatip Lisesi pansiyonu ve spor salonunu ile Fen Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Mecitözü İmam Hatip Lisesi ne zaman bitecek Haberi

Mecitözü İmam Hatip Lisesi ne zaman bitecek


Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "İlçemizin ihtiyacı olan imam Hatip Lisesi binası için Çorum Valimiz, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve AK Parti İlçe Başkanımız Alişan Yaşar ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bu kapsamda Camiikebir (Bahçelievler) Mahallesi sınırlarında, Çorum-Amasya karayolu üzerinde bulunan 8 Bin metrekare arazinin imar çalışmaları başlatılmıştır. Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve Belediye Meclisinin katkılarıyla mevzi imar planında arazinin "Eğitim Tesis Alanı' olarak işaretlenmesi süreci başlatılarak gerekli yazışmalar yapılmıştır. Devlet Su İşleri ve Karayollan Bölge Müdürlüklerinden Eğitim Alanı olarak işaretlenmesinin uygun olup olmadığı da sorulmuştur. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız ve Karayolları Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri...