15 / 05 / 2024

salim uslu Mecitözü İmam Hatip Lisesi açıklaması

salim uslu Mecitözü İmam Hatip Lisesi açıklaması

Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz" dedi

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Alarko GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu ve Kudret Vurgun'un adaylıklarının Yönetim Kurulumu tarafından onaylanmasına ve Olağan Genel Kurul'a sunulmasına, oybirliği ile karar verildi.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum Mecitözü 79 konut ihalesi 19 Haziran'da!

TOKİ Çorum İli, Mecitözü İlçesi, Camikebir Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde yapılacak...

TOKİ Çorum Mecitözü 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Mecitözü 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Çorum Mecitözü 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Çorum Mecitözü 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

D2d Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D2d Mühendislik Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Uslu tarafından kuruldu. 

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Ramazan Uslu ve Hüseyin Ayraç Şahin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaatçılar yeni sezondan umutlu!

İnşaat malzemelerinin önemli bir kısmına ciddi zam geldiğini belirten inşaat yapı malzeme işletmecisi Salim Yıldız, sezonun pahalı, ama canlı geçeceğini söyledi.

TOKİ Çorum Mecitözü'nde konut satışları başladı!

ÇORUM’un Mecitözü İlçesi Kaymakamı Coşkun Doğan, Mescit Mahallesi’nde yapılması planlanan TOKİ konutlarının satışına başlandığını açıkladı. Kaymakam Doğan, başvuru ücretlerinin 28 Nisan 2017 tarihine kadar Mecitözü Ziraat Bankası’na yatırılması gerektiğini söyledi.

Çorum Boğazkale'ye hitit mimarisinde hükümet konağı!

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

salim uslu Mecitözü İmam Hatip Lisesi açıklaması Haberi

salim uslu Mecitözü İmam Hatip Lisesi açıklaması


Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, "İlçemizin ihtiyacı olan imam Hatip Lisesi binası için Çorum Valimiz, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve AK Parti İlçe Başkanımız Alişan Yaşar ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bu kapsamda Camiikebir (Bahçelievler) Mahallesi sınırlarında, Çorum-Amasya karayolu üzerinde bulunan 8 Bin metrekare arazinin imar çalışmaları başlatılmıştır. Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve Belediye Meclisinin katkılarıyla mevzi imar planında arazinin "Eğitim Tesis Alanı' olarak işaretlenmesi süreci başlatılarak gerekli yazışmalar yapılmıştır. Devlet Su İşleri ve Karayollan Bölge Müdürlüklerinden Eğitim Alanı olarak işaretlenmesinin uygun olup olmadığı da sorulmuştur. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarımız ve Karayolları Bölge Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri...