07 / 05 / 2024

salıpazarı kuşdili çayırı

salıpazarı kuşdili çayırı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne ait Salıpazarı Liman Sahası, 30 yıl süreyle İşletme Hakkının Devri yöntemiyle özelleştirilecek

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

BİM 9 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Bu salı BİM'de birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

BİM, 9 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı günü birçok gıda ürününde indirim var. 

BİM 2 Nisan 2024 Aktüel ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu Salı BİM’de Ramazan Bayramı’na özel birçok üründe indirim var..

BİM'de 2 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre BİM'de bu salı birçok seçili üründe indirim yapılacak. İşte BİM'de raflarda yerini alacak olan indirimli ürünler!

BİM 26 Mart 2024 indirimli kataloğunu paylaştı! Bu salı BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM 26 Mart 2024 kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM 26 Mart 2024 Salı günü seçili gıda ürünlerinde indirim yapılacak.

BİM 19 Mart 2024 aktüel ürünlerini yayımladı! Bu Salı BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM Market 19 Mart 2024 aktüel ürünlerinin yer aldığı güncel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu Salı BİM'de seçili birçok ürünler indirimli fiyatları ile raflardaki yerini aldı. İşte BİM'de indirimli ürünler listesi. 

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

BİM 10 Ekim Salı aktüel ürünler kataloğu: Uzaktan kumandalı LED ampul 55 TL'ye, tereyağı 125 TL'ye satılacak!

BİM'in 10 Ekim 2023 Salı Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM aktüel ürünler kataloğunda neler satılacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

SUV tutkunları bu indirimle havalara uçacak! Hyundai Tucson’da Ocak ayı için müthiş indirim!

Avrupa’da son dönemde en çok satan otomobiller arasına girerek rekor kıran Güney Koreli Hyundai, giderek pazar payını artırırken, Türkiye’de oldukça tercih edilir oldu. Özellikle markanın en fazla rağbet gören SUV modeli Tucson’da Ocak ayına özel fiyatlar olduğu belirtildi. İşte Hyundai Tucson Ocak

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

salıpazarı kuşdili çayırı Haberi

salıpazarı kuşdili çayırı
Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne ait Salıpazarı Liman Sahası, 30 yıl süreyle İşletme Hakkının Devri yöntemiyle özelleştirilecek. Geçici teminat bedeli 20 milyon dolar olan Salıpazarı Limanı için hazırlanan ihale dokümanı ise 20 bin TL olarak belirlendi. Son teklif verme tarihi ise; 30 Nisan...