15 / 05 / 2024

salıpazarı projesi nerede

salıpazarı projesi nerede

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor.

Salıpazarı Rıhtımı'nın deniz zemini Silivri'ye taşınacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında Salıpazarı Rıhtımı'ndan çıkması düşünülen  500 bin metreküp deniz kökenli malzeme Silivri’ye taşınacak...

Salıpazarı Halkbank Binası otel oluyor!

Salıpazarı Halkbank Binası otel oluyor. Sapaz Otelcilik, Halk GYO'nun Salıpazarı'ndaki 10 katlı binasını 3 yıldızlı otel projesi olarak hizmete sunacak...

Kadıköy'deki tarihi Salı Pazarı yenilecek!

Kadıköy'deki 117 yıllık tarihi Salı Pazarı 6 yıl sonra bir kez daha taşındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yenileme projesi kapsamında modern bir görünüme kavuşacak olan pazar geçici olarak farklı bir adreste hizmet vermeye başladı.

Salıpazarı Projesi'ne gemi körük sistemi yapılacak!

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Limana yapılacak körükle, yolcular terminale ulaşacak.

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor!

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Yolcular, gemiden inen rıhtım tünelinin içine yerleştirilecek mekanik körükler vasıtasıyla terminale çıkacak.

Kurtköy W Roof projesi nerede?

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Kurtköy W Roof Konutları toplam 206 adet konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy W Roof projesi nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzası ile 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Esenyurt Hep İstanbul projesi nerede?

11 blok halinde yükselen Esenyurt Hep İstanbul Evleri'nde toplam 1424 adet konut yer alıyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul projesi nerede?

Bahçeşehir Park Projesi nerede inşa edilecek?

130 adet daire ve ticari birimden meydana gelecek Bahçeşehir Park Projesi, Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda hayata geçirilecek. Peki Bahçeşehir Park projesi nerede inşa edilecek?

Bornova 4S Projesi nerede?

Bağımsız birim alanlarının 35 metrekareden başladığı projede toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova 4S Projesi nerede?

Samsun Salıpazarı'na köprü yapılacak!

Samsun Salıpazarı ilçesinde olası bir sel durumu için sette ve köprü çalışması yapıldığı bildirildi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yaptığı açıklamada, ilçede 2012 yılında bir sel felaketi yaşandığını anımsattı.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Hep İstanbul Tekfen projesi nerede?

Daire fiyatlarının 267 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Tekfen Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Hep İstanbul Tekfen projesi nerede?

salıpazarı projesi nerede Haberi

salıpazarı projesi nerede

Avrupa ve ABD'li turizm şirketlerinin ardından Asyalı devlerin rekabetine sahne Türkiye'ye Uzakdoğu'dan bir dev daha geliyor. Asya'nın en köklü otelcilik zincirlerinden Peninsula Hotels, İstanbul'da lüks bir projeye imza atıyor. Hong Kong merkezli Peninsula'nın otel için adresi Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi olacak. Peninsula, Türkiye'deki ilk projesinin 300 milyon euro yani 900 milyon liralık bir bedele sahip olacağını kaydetti. Projede yüzde 50 hisse sahibi olacak Peninsula'nın ortakları ise Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve BLG Capital'in patronu olan eski Beşiktaş futbol kulübünün Başkanı Serdar Bilgili. 


OLAYLARA RAĞMEN AÇIYORUZ 

Son günlerde Çin ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilimin ardından gelen yatırımla ilgili açıklama yapan Peninsula Hotels'in CEO'su Clement Kwok Kin Man, "Normalde siyasi gerilimler yatırımlar için endişe verici bir durumdur. Ancak Türkiye...