10 / 05 / 2024

saloon rezidans gen yapı

saloon rezidans gen yapı

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılan Saloon Residence projesinde daireler 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

CHP’lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer’de ortaya çıktı. Daha önce de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rezidans skandalı yaşanmıştı.

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi 3 Ekim'de!

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

Ahmet Genç'in istediği plan değişikliği onaylandı!

Eski Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç'in şirketi Göktürk'te 'petrol istasyonu ve rezidans' yapmak için plan değişikliği istedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Planlama Müdürlüğü, plan değişikliğini sakıncalı buldu ama İBB Meclisi'nde talep AK Parti oyları

Saloon Residence projesinde satışlar sürüyor!

Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Projede 1+1,2 + 1,3+1 ve 4+1 daire tiplerini bulmak mümkün.

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

Saloon Residence projesinde 340 bin TL'ye 1+1!

Gen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Saloon Residence projesinde toplam 128 adet konut yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence projesinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Saloon Residence Gen Yapı projesinde yüzde 1 KDV ile!

Gen Yapı tarafından inşa edilen Saloon Residence’ta hem yatırım, hem oturum oldukça avantajlı İstanbul’un yarışan projeleri arasında farklı bir konsept sunan Saloon Residence hem yatırım, hem oturumluk projelerden biri…

Gen Yapı Saloon Residence projesinde satışlar devam ediyor!

Birçok yönüyle farklı olan Saloon Residence projesi benzersizliği ile beş yıldızlı otel gibi algılanıyor. Tasarımsal özelliği ile ön plana çıkan Saloon Residence projesi farklı ve benzersiz bir yaşam sunuyor.

Saloon Residence bir Rezidans’tan çok daha fazla! Yüzde 1 KDV!

Merkezine insanı alarak yeni bir yaşam alanı inşa eden Gen Yapı, Saloon Residence Projesinde yeni yaşamın kapılarını aralamak size çok yakın.365 gün tatil keyfinde yaşam sizleri bekliyor…

Saloon Residence Ümraniye satış ofisi!

Saloon Residence Ümraniye satış ofisi bigileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Gen Yapı Saloon Residence projesi 2 blok halinde İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye' de inşa ediliyor

Saloon Residence Ümraniye vaziyet planı!

Saloon Residence Ümraniye vaziyet planı bilgileri haberimizin içinde bulunuyor. Gen Yapı imzası ile inşa edilen Saloon Residence projesinde teslimler 2014 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor

saloon rezidans gen yapı Haberi

saloon rezidans gen yapı

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı Saloon Residence'ta 128 daire yer alıyor. Projede, 80 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor.



8 bin metrekare arsa alanına sahip Saloon Rezidans, İstanbul Ümraniye'de yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinat verildiği takdirde, kalan konut bedelinin yüzde 25'lik kısmı sıfır faizle 24 ay vadelendiriliyor. Geri kalan yüzde 50'lik konut bedelinin ödemesi ise 3 ayda bir yapılan 8 ara ödeme ile gerçekleşiyor.


Gen Yapı tarafından hayata geçirilen Ümraniye Saloon Residence'ta; 1 oda 1 salon daireler 244 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 318 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler 471 bin TL'den ba 4 oda 1 salon daireler 669 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2014 yılının Mart ayında gerçekleşiyor.